Windows-10 Pro voor Werkstations

0
31

Microsoft kondigde Windows-10 Pro voor Werkstations vandaag is er een nieuwe editie van de vennootschap Windows-10-besturingssysteem gericht op high-end taken en toepassingen.

Windows-10 Pro voor Werkstations komt met een reeks nieuwe functies en uitgebreide hardware-ondersteuning.

Het bedrijf is van plan om de lancering van de nieuwe editie van Windows 10 naast de release van de Windows-10 Vallen Makers Update die zal worden in de komende maanden.

De werkplekken zijn Windows-Pc ‘ s die voorzien zijn van hardware ontworpen om te duwen prestaties zover mogelijk-ook buiten het huis en zelfs de meeste van de professionele markt. Deze systemen zijn vaak voorzien van een Terabyte aan RAM-geheugen en meerdere Cpu ‘ s, en gebruikt voor veeleisende toepassingen zoals videobewerking, 3D modelleren, of andere veeleisende taken.

Windows-10 Pro voor Werkstations

windows 10 pro for workstations

Windows-10 Pro voor Werkstations en Windows-10 Pro in de kern. Het wordt gekenmerkt door de vier verbeteringen en veranderingen die het schip.

  • Uitgebreide hardware-ondersteuning — Windows-10 Pro voor Werkstations is ontworpen door Microsoft voor “high performance configuraties”. Twee van de belangrijkste vernieuwingen zijn de ondersteuning voor maximaal 4 Cpu ‘ s en maximaal 6 Terabyte aan RAM-geheugen. De huidige Pro-edities van Windows 10 ondersteuning een maximum van 2 Cpu ‘ s en 2 Terabyte aan RAM-geheugen.
  • Resilient File System (ReFS) — De nieuwe editie van Windows-10 wordt geleverd met ondersteuning voor de Resilient file system. Het bestand systeem werd speciaal ontworpen om te worden weerbaar tegen beschadiging van gegevens, en is geoptimaliseerd voor grote hoeveelheden data. “ReFS biedt een cloud-hardmetaalsoort tolerantie voor gegevens op fout-tolerant opbergmogelijkheden en beheert een zeer grote volumes met gemak”.
  • Permanente geheugen — Het besturingssysteem wordt geleverd met ondersteuning voor permanente geheugen van de hardware-configuratie en ondersteuning voor niet-vluchtig geheugen modules (NVDIMM-N) hardware.
  • Sneller bestanden delen — Windows-10 Pro voor Werkstations ondersteunt SMB Direct. De functie maakt het “verhoogde doorvoersnelheid”, “low latency” en “laag cpu-gebruik”.

Lees ook: Hoe om te verbergen Instellingen voor pagina ‘ s in de Windows-10 Makers Update

Slotwoord

Het onthullen op de officiële Windows Business blog niet onthullen de prijs van de nieuwe editie.

Bovendien, het is mislukt voor de presentatie van de kern verschillen met bestaande Pro-edities van Windows 10. Gezien het feit dat Windows-10 Pro ondersteunt ReFS en SMB-Direct, de enige sterke punt van het Windows-10 Pro voor Werkstations lijkt de uitgebreide hardware-ondersteuning.

Dit kan voldoende reden zijn voor sommige ondernemingen om de aankoop van de nieuwe Windows-10 voor Werkstations. Zo ver als de prijs betreft, is het waarschijnlijk dat de nieuwe editie zal duurder zijn dan de normale Windows-10 Pro edities, maar niet zo duur als Windows Server edities.

Nu U: Waarom brengt Microsoft een nieuwe versie van Windows 10 Pro? Wat is uw mening over dit?