Windows 10 Pro til Arbejdsstationer

0
67

Microsoft annoncerede Windows 10 Pro til Arbejdsstationer i dag, en ny udgave af selskabets Windows-10-operativsystemet, der tager sigte på high-end opgaver og applikationer.

Windows 10 Pro til Arbejdsstationer leveres med et sæt af nye funktioner og udvidet understøttelse af hardware.

Selskabet har planer om at lancere den nye udgave af Windows 10 sideløbende med udgivelsen af Windows-10 Falder Skabere Opdatering, som vil være ude i de kommende måneder.

Arbejdsstationer, der er Windows-Pc ‘ er, der kommer med hardware, der er designet til at skubbe resultater så vidt muligt-ud over den med hjem og selv de fleste af de professionelle marked. Disse systemer er ofte udstyret med Terabyte RAM og flere Cpu ‘ er, og anvendes til krævende applikationer såsom videoredigering, 3D-modellering, eller andre krævende opgaver.

Windows 10 Pro til Arbejdsstationer

windows 10 pro for workstations

Windows 10 Pro til Arbejdsstationer er Windows 10 Pro i sin kerne. Det kan være kendetegnet ved fire forbedringer og ændringer, at skibe med.

  • Udvidet understøttelse af hardware – Windows-10 Pro til Arbejdsstationer, der var designet af Microsoft til “high performance konfigurationer”. To af de vigtigste ændringer er support for op til 4 Cpu ‘ er og op til 6 Terabyte RAM. Nuværende Pro udgaver af Windows 10 understøtter op til 2 Cpu ‘ er og 2 Terabyte RAM.
  • Resilient File System (ReFS) — Den nye udgave af Windows 10 kommer med support for Resilient file system. Den fil system, der er designet specielt til at være modstandsdygtig mod data korruption, og optimeret til store datamængder. “ReFS giver cloud-grade elasticitet for data om fejltolerant opbevaringsrum, og formår meget store mængder med lethed”.
  • Vedvarende hukommelsen — styresystemet kommer med støtte til vedvarende hukommelse hardware konfigurationer, og støtte til ikke-flygtig hukommelse moduler (NVDIMM-N) hardware.
  • Hurtigere fildeling – Windows-10 Pro til Arbejdsstationer understøtter SMB Direkte. Funktionen gør det muligt for “øget kapacitet”, “low latency” og “lavt cpu-forbrug”.

Læs også: Hvordan til at skjule sider med Indstillinger i Windows-10 Skabere Opdatering

Afsluttende Ord

Det afslører den officielle Windows-Business blog ikke afsløre prisen punkt af den nye udgave.

Desuden er, det ikke lykkedes at fremvise de centrale forskelle i forhold til eksisterende Pro udgaver af Windows 10. I betragtning af, at Windows 10 Pro understøtter ReFS-og SMB-Direkte, den eneste salgsargument af Windows 10 Pro til Arbejdsstationer, der synes at være udvidet hardware-support.

Dette kan være grund nok til, at nogle virksomheder til at købe den nye Windows 10 til Arbejdsstationer. For så vidt angår prisen, er det sandsynligt, at den nye udgave vil være dyrere end almindelige Windows-10 Pro udgaver, men ikke så dyrt som Windows Server udgaver.

Nu ved Du, Hvorfor Microsoft udgiver en ny version af Windows 10 Pro? Hvad er dit bud på dette?