Windows-10 Pro for Arbeidsstasjoner

0
54

Microsoft annonserte Windows-10 Pro for Arbeidsstasjoner i dag en ny utgave av selskapets Windows-10 operativsystem rettet mot high-end oppgaver og programmer.

Windows-10 Pro for Arbeidsstasjoner kommer med en rekke nye funksjoner og utvidet maskinvare.

Selskapet planlegger å lansere den nye utgaven av Windows-10 sammen med utgivelsen av Windows-10 Falle Skaperne Oppdatering som vil være i de kommende måneder.

Arbeidsstasjonene er Windows-Pc-er som leveres sammen med maskinvare som er utformet for å presse ytelse så langt som mulig — godt utenfor hjemmet og til og med de fleste av de profesjonelle marked. Disse systemene er ofte utstyrt med Terabyte RAM-minne og flere Prosessorer, og brukes i krevende applikasjoner som video redigering, 3D-modellering, eller andre krevende oppgaver.

Windows-10 Pro for Arbeidsstasjoner

windows 10 pro for workstations

Windows-10 Pro for Windows Arbeidsstasjoner 10 Pro i sin kjerne. Det kan være preget av fire forbedringer og endringer at det følger med.

  • Utvidet hardware-støtte – Windows-10 Pro for Arbeidsstasjoner ble utviklet av Microsoft for “høy ytelse konfigurasjoner”. To av de viktigste endringene er støtte for opp til 4 Prosessorer og opp til 6 Terabyte med RAM. Nåværende Pro utgaver av Windows-10 støtte for maksimalt 2 Cpuer og 2 Terabyte med RAM.
  • Spenstig File System (ReFS) — Den nye utgaven av Windows 10 kommer med støtte for Spenstig file system. Filen-systemet ble utviklet spesielt for å være motstandsdyktige mot skade på data, og som er optimalisert for store datavolumer. “ReFS gir cloud-klasse fleksibilitet for data på feiltolerant, lagringsplasser og forvalter svært store volumer med letthet”.
  • Vedvarende minne – operativsystemet kommer med støtte for vedvarende minne maskinvarekonfigurasjoner, og støtte for ikke-flyktig minne moduler (NVDIMM-N) maskinvare.
  • Raskere fildeling – Windows-10 Pro for Arbeidsstasjoner støtter SMB Direkte. Funksjonen gjør at “økt gjennomstrømning”, “lav latency” og “lav cpu-bruk”.

Les også: Slår av Windows-Customer Experience program

Avsluttende Ord

Vis på den offisielle Windows Business bloggen ikke avsløre prisen punktet i den nye utgaven.

I tillegg klarte ikke å presentere kjernen forskjeller til eksisterende Pro utgaver av Windows-10. Med tanke på at Windows-10 Pro støtter ReFS og SMB Direkte, den eneste selger punkt av Windows 10 Pro for Arbeidsstasjoner ser ut til å være den utvidede maskinvare.

Kan dette være grunn nok for noen bedrifter å kjøpe den nye Windows-10 for Arbeidsstasjoner. Så langt som pris er opptatt av, det er sannsynlig at den nye utgaven vil være dyrere enn vanlige Windows-10 Pro utgaver, men ikke så dyrt som Windows Server-utgaver.

Nå er Du: Hvorfor er Microsoft lanserer en ny versjon av Windows 10 Pro? Hva er din ta på dette?