Synkron ledger teknologi (aka blokkæden): virksomheder, til at se

0
33

0

Video: Blokkæden i 60 sekunder

Hvorfor Snychronous Ledger Teknologi

Erfaring og skarpere analyse udsat de iboende begrænsninger i den oprindelige blokkæden. R&D-fortsætter i et hektisk tempo på de grundlæggende algoritmer, service, levering modeller, og ansøgninger. Som det felt, der fortsætter med at udvikle sig, en funktion, der er fælles for alle vigtige blokkæden spinoffs: de er alle med til at orkestrere aftale på nogle ejendom af et komplekst sæt af transaktionsdata. Derfor har jeg foreslået etiketten Synkron Ledger Teknologier, som er mere præcis end “blokkæden” og mere præcis end “Fordelt Ledger Teknologi”.

Tre Tilgange til Blokkæden og SLT levering

    Dedikeret SLT Udviklere, der arbejder på særlige formål, der ofte branche-specifikke systemer, og disse omfatter Evernym og Sovrin Foundation, R3 og Swirlds. Konsortier og store konsulentfirmaer, der har etableret platforme, hvor virksomheder kan udforske, adfærd piloter, og, hvor det er hensigtsmæssigt, samarbejder, for eksempel, Deloitte, Enterprise Ethereum Alliance, Hyperledger, og Wipro. Managed services, som lover at tilbyde SLTs i skyen, med kataloger af standardiserede data management services med løsning høring; “Blokkæden som en Service”, kunne man godt komme til at dominere SLT levering, men på dette tidspunkt er der to førende udbydere: IBM og Microsoft.

Anbefalet Snychronous Ledger Technology Services

Synchronous Ledger Blockchain Tech

Som det er tilfældet med alle nye teknologier, skal du huske på, at alle anbefalinger nedenfor er works in progress. For de fleste virksomheder i dag, vil jeg anbefale at vælge SLT-tjenester fra en liste af følgende labs og udbydere:

Deloitte har den mest omfattende LOGOPÆDISKE indsats af nogen af de professionelle service virksomheder, med et meget varieret teknologi-stak – herunder Kæde, Ethereum, Hyperledger, IPFS, Ripple, og Stellar – og fysiske laboratorier i Dublin og New York.Hyperledger er en klynge af open source-fællesskaber, der forvaltes af den yderst velrenommerede Linux Foundation, hosting flere SLT samarbejder med fokus på forskellige problem sæt og teknologi familier. Hyperledger mest betydningsfulde output til dato er det omfattende Stof SLT-platform.IBM Høj Sikkerhed Blokkæden Netværk (HSBN) er en high-performance, high-sikkerhed gennemførelse af Hypledger Stof i IBM ‘ s cloud, som i øjeblikket hosting over 100 SLT piloter på tværs af næsten alle brancher.Microsoft Azure BaaS var den første blokkæden-as-a-service (under “Projekt Bletchley”), som blev understøttet af solid Forskning Microsoft og selskabets store cloud computing evne.R3 – vel-finansieret konsortium af 40-odd institutioner, der er dedikeret til SLTs for finansielle tjenesteydelser – pioner tredje generation fordelt ledger udvikling, adskiller sig for det første med en grundig eksperimentel sammenligning af algoritmer til rådighed, efterfulgt af de bedste forklaret F&U-program på området.Wipro har investeret i en multi-teknologi SLT lab, udnytte virksomhedens partnerskaber med IBM og Microsoft, der inkorporerer flere uafhængige blokkæden muligheder som R3 ‘s Corda, J. P. Morgan’ s Kvorum, og Ripple, og understøttes af in-house consulting rammer.

Se den fulde Konstellation Liste portefølje her.

DIN POV

Tage Constellation Digital Transformation-Undersøgelse, før det lukker på August 18, 2017. Konstellation vil sende dig en sammenfatning af resultaterne.

0