Synkron ledger teknik (aka blockchain): bolag att titta på

0
52

0

Video: Blockchain i 60 sekunder

Varför Snychronous Ledger Teknik

Erfarenhet och skarpare analys utsatt inneboende begränsningar av den ursprungliga blockchain. R&D fortsätter i en frenetisk takt på grundläggande algoritmer, leverans modeller och tillämpningar. Området fortsätter att utvecklas, är en funktion som delas av alla viktiga blockchain spin-off-effekter: de alla hjälpa till med att dirigera avtal om viss egendom av en komplex uppsättning av transaktionsdata. Alltså, jag har föreslagit etiketten Synkron Ledger Teknik, som är mer exakt än “blockchain” och mer exakt än “som delas ut Huvudbok Teknik”.

Tre sätt att Blockchain och LOGOPED leverans

    Dedikerad SLT Utvecklare som arbetar på särskilda ändamål, ofta branschspecifika system, dessa inkluderar Evernym och Sovrin Foundation, R3 och Swirlds. Konsortier och stora konsultföretag som har etablerade plattformar som företag kan undersöka, genomföra piloter, och, där så är lämpligt, samarbeta, till exempel, Deloitte, Företag Ethereum Alliansen, Hyperledger, och Wipro. Managed services som lovar att erbjuda SLTs i molnet, med kataloger av standardiserade data management-tjänster med lösningen att ha hört; “Blockchain as a Service” kan mycket väl komma att dominera SLT leverans, men vid denna tid finns det två ledande leverantörer: IBM och Microsoft.

Rekommenderas Snychronous Ledger Teknik Tjänst

Synchronous Ledger Blockchain Tech

Som är fallet med alla nya tekniker, tänk på att alla rekommendationer nedan är pågående arbete. För de flesta företag idag, och jag rekommenderar att välja SLT tjänster från en lista av följande labs och leverantörer:

Deloitte har den mest omfattande SLT ansträngning av någon av de professionella tjänster för företag, med en mycket varierande teknik stack – inklusive Kedja, Ethereum, Hyperledger, IPFS, Rippel och Stellar – och fysiska övningar i Dublin och i New York City.Hyperledger är ett kluster av öppen källkod som förvaltas av den mycket ansedda Linux Foundation, värd flera SLT samarbeten inriktade på olika problem-apparater och teknik familjer. Hyperledger mest betydande produktionen hittills är heltäckande Tyg SLT-plattformen.IBM Hög Säkerhet Blockchain Nätverk (HSBN) är ett hög prestanda, hög säkerhet genomförandet av Hypledger Tyg i IBMS cloud, som för närvarande värd över 100 SLT piloter inom nästan alla branscher.Microsoft Azure BaaS var den första blockchain-as-a-service (under “Projekt Bletchley”) som stöds av den fasta Microsoft Research och bolagets större cloud computing kapacitet.R3 – ett väl finansierat konsortium av 40-tal institutioner, tillägnad SLTs för finansiella tjänster – banat väg för tredje generationens distribuerade ledger utveckling, utmärkande sig för det första med en noggrann experimentell jämförelse av tillgängliga algoritmer, följt av de bästa förklarade fou-program inom området.Wipro har investerat i en multi-teknik SLT lab, med hjälp av företagets partnerskap med IBM och Microsoft, som innehåller flera oberoende blockchain alternativ som R3: s Corda, J. P. Morgan Kvorum, och Rippel, och stöds av interna samråd med ramar.

Visa fullständig Konstellation Lista portfolio här.

POV

Ta Konstellation Digitala Omvandling Undersökning innan den stänger den 18 augusti 2017. Stjärnbilden kommer att skicka dig en sammanfattning av resultaten.

0