Synchrone grootboek technologie (aka blockchain): De bedrijven te bekijken

0
24

0

Video: Blockchain in 60 seconden

Waarom Snychronous Grootboek Technologie

Ervaring en scherpere analyse blootgesteld de inherente beperkingen van de oorspronkelijke blockchain. R&D blijft aan een razend tempo op fundamentele algoritmen, service delivery modellen en toepassingen. Als het veld blijft evolueren, een functie die wordt gedeeld door alle belangrijke blockchain spin-offs: ze helpen orkestreren de overeenstemming over een eigenschap van een complex geheel van transactie gegevens. Vandaar dat ik heb voorgesteld het label Synchrone Grootboek Technologieën, dat is nauwkeuriger dan ‘blockchain’ en nauwkeuriger dan “Distributed Grootboek Technologie”.

Drie Benaderingen om de Blockchain en SLT levering

    Speciale SLT Ontwikkelaars die werken aan een bijzonder doel, vaak branche-specifieke systemen; deze omvatten Evernym en de Sovrin Stichting, R3 en Swirlds. Consortia en grote consultancy bedrijven die zich gevestigd hebben platforms waarop bedrijven kunt ontdekken, gedrag piloten, en, in voorkomend geval, samen te werken; bijvoorbeeld, Deloitte, de Enterprise Ethereum Alliance, Hyperledger, en Wipro. Managed services die belofte te bieden SLTs in de cloud, met catalogi van gestandaardiseerde data management services met solution consulting; “Blockchain as a Service” zou komen te domineren SLT levering, maar op dit moment zijn er twee grootste aanbieders: IBM en Microsoft.

Aanbevolen Snychronous Grootboek Technology Services

Synchronous Ledger Blockchain Tech

Zoals het geval is met alle nieuwe technologieën, houd in gedachten dat alle van de onderstaande aanbevelingen zijn werk-in-uitvoering. Voor de meerderheid van de bedrijven vandaag de dag, ik raden u aan SLT-diensten van een shortlist van de volgende laboratoria en aanbieders:

Deloitte heeft de meest uitgebreide SLT inspanning van een van de professional services firms, met een zeer diverse technologie-stack – inclusief Ketting, Ethereum, Hyperledger, IPFS, Rimpeling, en Stellar – en fysische laboratoria in Dublin en New York City.Hyperledger is een cluster van open source gemeenschappen beheerd door de gerenommeerde Linux Foundation, hosting diverse SLT samenwerkingsverbanden gericht op de ander probleem stelt en technologie gezinnen. Hyperledger belangrijkste output-to-date is met de uitgebreide Stof SLT-platform.IBM High Security Blockchain Netwerk (HSBN) is een high-performance, high-security implementatie van Hypledger Stof in de IBM cloud, momenteel de hosting van meer dan 100 SLT piloten in bijna elke industrie.Microsoft Azure BaaS was de eerste blockchain-as-a-service (onder “Project Bletchley”), die werd ondersteund door de solide Microsoft Research en het bedrijf grote cloud-computing-mogelijkheden.R3 – een goed gefinancierd consortium van een 40-tal instellingen, gewijd aan SLTs voor financiële diensten – pionier van de derde generatie verspreid grootboek ontwikkeling, zich te onderscheiden in de eerste plaats met een grondige experimentele vergelijking van de beschikbare algoritmen, gevolgd door de beste uitgelegd R&D programma ‘ s in het veld.Wipro heeft geïnvesteerd in een multi-technologie SLT lab, gebruik te maken van het bedrijf partnerships met IBM en Microsoft, waarbij meerdere onafhankelijke blockchain opties zoals R3 is Corda, J. P. Morgan Quorum en Rimpeling, en ondersteund door eigen raadpleging van kaders.

Bekijk de volledige Constellatie ShortList portfolio hier.

UW POV

Neem de Constellatie van de Digitale Transformatie van de Enquête voordat het sluit op 18 augustus 2017. Sterrenbeeld sturen u een samenvatting van de resultaten.

0