HPE, NASA til AT lancere en supercomputer ud i rummet

0
30

0

spacestationoverearth-sm.jpg

Den Spaceborne Computer, et fælles eksperiment mellem NASA og HPE, vil rejse til den Internationale rumstation (ses her).

Hewlett Packard Virksomheden er gået sammen med NASA om at lancere en supercomputer til plads på mandag, med det endelige mål at opbygge it-ressourcer, der kunne tjene på en mission til Mars.

Supercomputer, kaldet Spaceborne Computer, vil starte fra Kennedy Space Center i Florida ombord på SpaceX CRS-12-raket, der er udviklet af Elon Musk er SpaceX. Raketten vil sende SpaceX Dragon Rumfartøjer — og den supercomputer sammen med det — til den Internationale rumstation (ISS) National Lab.

Målet med den fælles eksperiment er at have Spaceborne Computeren fungere problemfrit i plads til på årsbasis, hvilket er nogenlunde, hvor lang tid det ville tage at rejse til Mars.

I betragtning af de nuværende begrænsninger på it i rummet, mange beregninger, der er nødvendige for plads forskning, der er udført på Jorden. For astronauter på Mars, at der kan betyde, at vente så længe 40 minutter for kommunikation til at nå Øg og tilbage.

“Sådan en lang tøven ville gøre nogen på jorden og udforskning udfordrende og potentielt farligt, hvis astronauter er opfyldt med en mission kritiske situationer, som de ikke er i stand til at løse sig selv,” Alain Andreoli, SVP og GM for HPE ‘ s datacenter infrastruktur gruppen, skrev i et blogindlæg. “En mission til Mars vil kræve sofistikerede ombord it-ressourcer, der er i stand til at længere perioder af oppetid.”

Andreoli sagde også, at eksperimentet vil “gnist opdagelser, til hvordan man kan forbedre high performance computing (HPC) på Jorden, og kan have en ripple virkning på andre områder af teknologi innovation.”

Den Spaceborne Computer, omfatter ikke nogen hardware ændringer. Det omfatter HPE Apollo 40 klasse-systemer med en høj hastighed HPC sammenkoble at køre et open-source operativsystemet Linux.

En high-performance commercial off-the-shelf (COTS) edb-system har aldrig køre i rummet før. NASA typisk kun godkender computere for plads, når de har været “robust” til at modstå variabler som stråling, soludbrud, micrometeoroids, ustabile strøm og uregelmæssige køling.

Men i stedet for at tilføje dyrt og pladskrævende hardware ændringer, HPE “hærdede” de systemer, der er bygget til formålet software. Den software, der kan styre real-time regulering af edb-systemer til at reagere på stråling, events og andre eksterne forhold. Systemet omfatter også en unik vandkølede kabinet til hardware.

A problem-solving approach IT workers should learn from robotics engineers

En problemløsende tilgang til IT-medarbejdere skal lære af robotteknologi ingeniører

Nogle gange er den mest dybtgående løsning er at ændre hele problemet.

Læs Mere

0