Forbedre dit engelsk Udtale med ELSA Tale til Android

0
45

ELSA Tale: Reducere din accent er en gratis applikation til Android (og iOS), der hjælper dig med at forbedre dit engelsk udtale.

ELSA, som står til engelsk Sprog Tale Assistent trænere ikke-indfødte sprogbrugere i at forbedre deres (Amerikansk) engelsk.

App ‘ en er gratis at prøve, men begrænset. De første to lektioner af hver træning gruppe er gratis, de resterende er låst op, når du tilmelder dig. En gratis 7-dages prøveperiode er til rådighed, der låser alle lektioner i løbet af denne periode. Pro-konti er til rådighed for €31,99 årligt, eur 9,49 kvartalsvis eller €4,19 månedligt.

Den app til at forbedre din engelsk udtale kommer med en test, som du kan tage, der analyserer din udtale og give dig en indfødt score er baseret på det. ELSA Tale vil bruge oplysningerne til at oprette en personlig curriculum baseret på test.

ELSA Tale: Reducere din accent

elsa speak

Du bliver bedt om at læse ti tekstafsnit højt bruge enhedens mikrofon under testen. ELSA Tale analyserer din tale, og giver dig en score i slutningen.

Sandsynligvis den mest interessante aspekt af dette er, at det fremhæver de områder, der kræver forbedring. Når jeg kørte test for eksempel på en Android-enhed, jeg fik at vide, at jeg kunne forbedre min udtale for stemt og ustemt th, bogstavet r, der sluttede den lyder, og w/v.

Du kan åbne en detaljeret rapport, når du stryge nedad for at få den fulde liste af anbefalinger. Dette åbner alle sætninger, som du talte højt. Ordene er farvekodet med grøn fremhæve fremragende udtale, gul okay-ish udtale, og red problematisk udtale.

Du kan afspille optagelsen igen, eller lytte til en native speaker læser afsnittene højt.

ELSA Tale justerer uddannelse baseret på dine test resultater. Mens du behøver ikke at tage testen, kan det give mening at gøre det, som du kan begynde at arbejde på de vigtigste spørgsmål med det samme.

Læs også: Top IFTTT opskrifter, der forbedrer din Android-enhed

Uddannelse kommer i flere forskellige former. Sandsynligvis den mest almindelige former er træning i færdigheder, der fokuserer enten på særlige udtale eller emner.

En færdighed, siger, at “den /s/ og /sh/ kontrast” eller “aspiration lyde”, består af flere niveauer, som du fuldføre den ene efter den anden.

Niveauer er hentet på efterspørgslen, men du kan også downloade alle niveauer af en færdighed med det samme. Niveauer kan teste forskellige sproglige færdigheder, for eksempel din lytter eller udtale.

Programmet holder styr på dine fremskridt, og du kan gentage niveauer eller færdigheder, så ofte som du har lyst.

De to andre områder, som du kan dykke ned i emner og ordbog. Emner, der fokuserer på bestemte emner, som karrierevej kundeservice, familie, rejser eller virksomhed. Disse fører til bestemte færdigheder igen.

Ordbog på den anden side er mere en fri form, uddannelse modul. Skriv, hvad du vil sige, og lytte til udtalen, før du taler sætning eller et ord og få en bedømmelse af denne.

Dommen

ELSA Taler om, er en kraftfuld applikation, for engelske elever, der ønsker at arbejde på deres accent og udtale i almindelighed. Det er en smule uheldigt, at programmet er ikke gratis, men hvis du er seriøs om at forbedre din udtale, du kan ikke tænke på prisen så meget, især fordi du kan få det for mindre end €3 per måned, hvis du betaler en gang årligt.