WaterGroup slimme watermeters worden aangesloten op Sigfox LPWAN

0
18

0

Waterbesparing adviesbureau WaterGroup heeft getekend voor een periode van vijf jaar partnerschap met Internet of Things (IoT) opstarten Thinxtra dat zal te zien zijn slimme watermeters verbonden met Sigfox de Lage Power (Wide Area Network LPWAN).

De LPWAN vallen op dit moment 71 procent van de Australische bevolking, maar naar verwachting 95 procent tegen het einde van het jaar. Het is een onderdeel van een draadloos netwerk gewijd aan Dingen die Sydney-gebaseerde Thinxtra is ingevoerd in Australië en Nieuw-Zeeland.

“De grote gebruikers van het water sterk zullen profiteren van dit netwerk dekking als het een platform biedt voor onze slimme meter systemen,” zei Guenter Hauber-Davidson, directeur van WaterGroup.

“In het verleden, de kosten van connectiviteit is een beperking. Nu, met de eenvoudig te gebruiken, op grote schaal en tegen lage kosten Sigfox netwerk, de controle van de water — en identificeren lekken — is eindelijk binnen handbereik voor elke school, leeftijd care centre, winkel, restaurant, auto wassen, of in de fabriek.”

Hauber-Davidson vorderingen Fairfield Raad is het opslaan van AU$4,500 per maand als gevolg van de vroege lek detectie ingeschakeld door WaterGroup smart metering systeem, terwijl de Australische Nationale Universiteit gegenereerde meer dan AU$300,000 waarde van de besparingen binnen zes weken na het installeren van de vennootschap is.

In Mei, cloud service provider TasmaNet aangekondigd de beveiliging van een partnerschap met Thinxtra om het eiland-staat van Tasmanië “IoT-klaar”. 55 communicatie torens zal worden uitgerold over Tasmanië in het derde kwartaal van dit jaar, met TasmaNet op zoek zijn om de toegang tot de torens, haar netwerk voor backhaul, en de ingenieurs voor het lopende onderhoud en ondersteuning van de zintuiglijke netwerk.

Het netwerk wordt verwacht om het gebruik van apparaten, zoals slimme meters, temperatuur probes voor de aquacultuur, GPS trackers voor de landbouw activa en development kits met gratis connectiviteit voor de meeste scholen in de staat.

ATF Diensten’, draadloze controle-apparaten voor bouwplaatsen wordt ook aangesloten te zijn op de Sigfox de LPWAN als onderdeel van de veiligheid op de site vennootschap samenwerking met Thinxtra.

Laatste Australische nieuws

Arbeid niet van zich te distantiëren van Turnbull de oorlog op wiskunde

Oorzaak van de metrostellen HET meltdown nog onduidelijk

De wetten van Australië belangrijker wordt dan de wetten van de wiskunde: Turnbull

Australië is van mening dat het ‘technisch mogelijk’ te kraken end-to-end encryptie

NSW overheid investeert AU$35m in nieuwe startup hub in Sydney

0