Mophie Betaling Kracht gevallen voor de iPhone 7 en Galaxy S8, Juice Packs voor Galaxy S8: hands-on

0
30

0

mophie-cf-and-juice-16.jpg

Android telefoons hebben het draadloos opladen capaciteit voor een jaar en er zijn aanwijzingen dat Apple eindelijk toe te voegen aan de volgende iPhone. Mophie levert producten die draadloos opladen mogelijkheid om iPhones en de laatste gevallen die ik heb getest zijn ontworpen om te worden gecombineerd met een kleine batterij pack voor mobiele draadloos opladen.

Griffin blijft ook de vrijlating van de traditionele Juice Pack producten, dit keer voor de Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus en Google Pixel XL. Als de levensduur van de batterij van mobiele apparaten verbetert, is er minder reden voor deze accu ‘ s. Er zijn echter nog steeds gebeurtenissen, activiteiten en tijd wanneer u het nodig langere levensduur van de batterij zijn werk gedaan te krijgen en Mophie biedt een paar verschillende manieren om u te helpen de top uit aan het gaan.

Apple iPhone 7 en 7 Plus Lading Kracht Geval en Powerstation Mini

Android smartphones hebben gehad draadloos opladen mogelijkheden in hun telefoons voor jaren. Geruchten over de volgende iPhone laten zien dat het kan ook draadloos opladen van dit jaar, waarschijnlijk met Apple labelen als een nieuwe technologie uitgevonden.

Mophie verzonden langs de nieuwe Heffing Kracht case voor de Apple iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. De iPhone 7 geval is tan en zwart, terwijl de 7 Plus geval is zwart. Mophie biedt elk in vijf kleuren variaties; zwart leer/zwart, bruin lederen/zwart, bruin lederen/zwart, rood leder/zwart en blauw leer/zwart.

De rug en halverwege de zijkanten is zacht leer stof dat ziet er goed uit en biedt een structuur voor het eenvoudig houden. De rest van de behuizing is een harde, zwarte kunststof.

Deze kost Kracht geval is ontworpen voor het toevoegen van draadloze oplader voor de Apple iPhone. Het doet dit door middel van de Lightning-poort, dus er is een kleine Lightning-connector op de onderkant, die is aangesloten op een draadloze spoel stuk dat samen schuif omhoog en omlaag in de rug interieur van de zaak.

De onderkant van de voorkant van de case heeft openingen voor de speaker en microfoon. Dus, de onderkant van de luidspreker is doorgestuurd naar de voorkant van de iPhone, zodat je een beetje beter geluid die aan jou gericht zijn. Er zijn voldoende openingen voor de camera, flits, en ringer switch met verhoogde volume en aan / uit-knoppen.

Beveilig uw iPhone in de hoes en schuif de Lightning poort bijlage up en in de Lightning poort voor het inschakelen van de draadloze oplaad functionaliteit. Als u gebruik wilt maken van uw Lightning poort voor een hoofdtelefoon of externe opladen, kunt u uw iPhone in de case en schuif de bijlage sinds de spoel patch op en neer schuift binnen een track in de zaak. U verbinding kunt maken wat je nodig hebt en zet de onderste wanneer u klaar bent om te schakelen van draadloos opladen weer.

Draadloos opladen werkt via de Qi-standaard, zodat u verbinding kunt maken met Mophie het opladen van accessoires of andere Qi-enabled opladers. Spoel spoel uitlijning is van cruciaal belang voor een optimale lading. Als de zaak niet optimaal uitgelijnd met de oplader, opladen kan beginnen, maar dan stoppen of kan niet worden gestart. Als het opladen het apparaat heeft een batterij-indicator licht, het licht moet stabiel branden wanneer het opladen. Als het knippert, kan er een aanpassing probleem.

De magneten in de Kosten Kracht geval en Mophie-branded opladen pads zorgen voor een optimale afstemming tussen de zaak en de pad. De toevoeging van de magneten in de Kosten Kracht geval ook verbinding maken met een Heffing van Kracht Powerstation Mini. Dit is een kleine van 3.000 mAh batterij pack waarmee tot aan de achterzijde van de Lading Kracht geval om draadloos opladen van uw iPhone.

Het koele ding over de Powerstation Mini is dat je kunt klap op wanneer u een betaling gewoon door tegen de achterkant van de case en de magneten houden het heel goed. Deze kosten via een microUSB-poort en weegt 90 gram.

De Kosten van Kracht geval is geprijsd op $59.95 terwijl de Powerstation Mini is $49.95. U hoeft niet een Powerstation voor het gebruik van een Betaling Kracht geval is, maar juist de Kosten Kracht geval niet een soort van batterij capaciteit. De case is ontworpen voor het toevoegen van draadloze oplaad mogelijkheden, samen met enkele bescherming voor uw iPhone achterkant en zijkanten. De behuizing voelt goed in de hand en weegt 48 gram.

Samsung Galaxy S8 en S8 Plus Lading Kracht Geval en Powerstation Mini

Mophie ook meegestuurd Betaling Kracht gevallen voor de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus. U denkt misschien, als ik was, waarom zou je een zaak op een telefoon die al heeft het draadloos opladen technologie geïntegreerd in de telefoon met een paar van draadloos opladen normen. De Kosten van Kracht case voor de Galaxy S8 en S8 Plus is bedoeld om enige bescherming te bieden voor je Galaxy smartphone, terwijl het toevoegen van ondersteuning voor Mophie opladen oplossingen, zoals de Powerstation Mini, Centrale, vent mount, bureau berg, en draadloos oplaadstation.

Dit betekent dat de Kosten van Kracht geval bevat magneten aan de achterkant voor optimale uitlijnen van gereedschappen om deze Mophie het opladen van accessoires. U kunt ook gebruik maken van de Galaxy Betaling Kracht geval met een bestaande Samsung of een ander draadloos op te laden die je al hebt.

De Kosten van Kracht Geval is $49.95, hetzelfde als de optionele Powerstation Mini van 3.000 mAh batterij. De case weegt slechts 28 gram en zeker vergroot uw vermogen om te houden op uw smartphone. Het zwarte leer stof, is er slechts één kleur optie beschikbaar is, voelt fantastisch in je hand en houdt de Galaxy schuiven op een tafel.

Er zijn grote openingen voor de camera, fingerprint sensor, hoofdtelefoon aansluiting en USB-Type-C aansluiting. Het aardige ding over het aansluiten van de hoofdtelefoon die u niet nodig hebt om een soort dongle kabel aan te sluiten op je hoofdtelefoon tijdens het gebruik van dit geval.

Samsung Galaxy S8 en S8 Plus Juice Pack

Mophie is waarschijnlijk het meest bekend om de Juice Pack accu ‘ s die fungeren als een externe batterij en etui in één. Ik heb gekocht een aantal van deze op luchthavens in het hele land, toen ik nodig had om toe te voegen levensduur van de batterij van mijn smartphone en had geen mogelijkheid om op te laden via een externe stroombron.

De Mophie Juice Pack voor de Galaxy S8 en S8 Plus is nu beschikbaar voor $99.95.

De Juice Pack voegt een 3300 mAh batterij die de S8 Plus en een 2,950 mAh batterij die de S8. Deze zijn beoordeeld aan te bieden 39 uur gesprekstijd om de S8 Plus en 33 uur naar de S8.

De Juice Pack is een twee-delig systeem waar de top zesde of zo van de zaak is verwijderd, schuift u met uw smartphone naar beneden en op de geïntegreerde USB Type-C aansluiting. Soft-touch materiaal de binnenkant en de buitenkant van de case om uw telefoon te beschermen en maken het gemakkelijker om vast te houden.

Zoals met de meeste Juice Pack gevallen, heeft u waarschijnlijk behoefte aan het gebruik van de meegeleverde hoofdtelefoon-dongle gebruiken op de 3,5 mm headset-aansluiting sinds het onderste stuk is diep en niet veel headsets hebben een lange-aansluiting om ze te gebruiken zonder de extensie kabel. U kunt gebruik maken van uw standaard USB Type-C-stekker voor het opladen van de zaak en uw telefoon via het geval echter.

De zaak niet belemmeren uw vermogen om de rand van het scherm panelen op je Galaxy. Verhoogde hoeken van de behuizing bieden een aantal drop bescherming hoewel, dat is vaak de slechtste gebied te laten vallen van uw telefoon.

0