Mophie Avgift Kraft fall för iPhone 7 och Galaxy S8, Juice Pack-uppdateringen för Galaxy S8: hands-on

0
44

0

mophie-cf-and-juice-16.jpg

Android-telefoner har haft trådlös laddning kapacitet för år och tyder på att Apple kan äntligen lägga det till nästa iPhone. Mophie levererar produkter att lägga till trådlös laddning förmåga till iphone och den senaste fall jag testat är utformad för att kopplas ihop med ett litet batteri för mobil trådlös laddning.

Mophie också fortsätter att släppa sin traditionella Juice Pack produkter, denna gång för Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, och Google Pixel XL. Som batteritid på mobila enheter förbättrar, det är mindre av en anledning för att dessa batterier. Det finns dock fortfarande evenemang, aktiviteter, och perioder då du behöver utökad batteritid för att få arbete och Mophie erbjuder ett par olika sätt att hjälpa dig att toppa på språng.

Apple iPhone 7 och 7 Plus Avgift Kraft Fall och Powerstation Mini

Android smartphones har haft trådlös laddning förmåga i sina telefoner för år. Rykten om nästa iPhone visar att det också kan lägga till trådlös laddning i år, sannolikt med Apple märka det som en del ny teknik som uppfanns.

Mophie skickas tillsammans med sitt nya Ansvar Kraft fall för Apple iPhone 7 och iPhone 7 Plus. IPhone 7 fall är tan och svart medan 7 Plus fallet är svart. Mophie har varje i fem färger; svart/svart, tan läder/svart, brunt läder/svart, rött läder/svart, och blått läder/svart.

Baksidan och halva vägen ner sidorna är mjukt läder tyg som ser bra ut och har en konsistens för enkel anläggning. Resten av fall är hård svart plast.

Denna Avgift Kraft fall är utformat för att lägga till trådlös laddning till Apple iPhone. Det gör detta genom Lightning-port så att det är en liten Lightning-kontakten på undersidan som är ansluten till ett trådlöst spole pjäs som tillsammans glida upp och ner i ryggen insidan av fallet.

Längst ned på framsidan av fodralet har öppningar för högtalare och mikrofon. Alltså, botten högtalare omdirigeras mot framsidan av iPhone så att du får lite bättre ljud riktad till dig. Det finns gott om öppningar för kamera, blixt, och reglaget för ringsignal med upp volym och power-knapparna.

Säkra din iPhone i fodralet och skjut Blixten port kvarstad upp och in Lightning-port för att aktivera trådlös laddning funktionalitet. Om du vill använda din Lightning-porten för hörlurar eller extern laddning, du kan hålla din iPhone i målet och skjut ut den bifogade filen eftersom spolen patch glider upp och ner i ett spår inne i fallet. Du kan ansluta vad du behöver och sedan säkra botten när du är klar för att möjliggöra trådlös laddning igen.

Trådlös laddning fungerar genom Qi-standarden så att du kan ansluta till Mophie laddning tillbehör eller andra Qi-aktiverade laddare. Spole spole för att anpassning är avgörande för optimal laddning. Om fallet inte är optimalt i linje med laddare, uttag kan starta, men sedan stannar eller inte startar alls. Om laddaren har en indikatorlampa för laddning, bör ljuset vara stadigt när den laddas. Om det blinkar, det kan vara en anpassning fråga.

Magneter i Avgiften Kraft fall och Mophie-märkta laddning kuddar säkerställa optimal anpassning mellan fallet och pad. Tillägg av magneter i Avgift Kraft fall också möjliggör anslutning till en Kostnad Kraft Powerstation Mini. Detta är ett litet 3 000 mAh batteri pack som håller på baksidan av Avgift Kraft fall till trådlöst ladda upp din iPhone.

Den svala sak om Powerstation Mini är att du kan slå på den när du behöver en avgift helt enkelt genom att ställa det mot baksidan av fodralet och magneter som håller det mycket säkert. Den laddar via en microUSB-port och väger 90 gram.

Avgiften Kraft fall är prissatta på $59.95 medan Powerstation Mini är $49.95. Du behöver inte en Powerstation Mini att använda en Avgift Kraft fallet, men förstår Avgift Kraft fall inte har någon form av batteriets kapacitet i det. Målet är utformad för att lägga till trådlös laddning förmåga, tillsammans med några skydd för din iPhone rygg och sidor. Fallet känns bra i handen och väger 48 gram.

Samsung Galaxy S8 S8 och Plus Avgift Kraft Fall och Powerstation Mini

Mophie också skickas tillsammans Avgift Kraft fall för Samsung Galaxy S8 S8 och Plus. Du kanske tänker, som jag var, varför du skulle behöva ett fall på en telefon som redan har trådlös laddning teknik integrerad i telefonen med ett par trådlös laddning standarder. Avgiften Kraft gäller för Galaxy S8 och S8 Plus är utformad för att ge visst skydd för din Galaxy smartphone samtidigt som du lägger till stöd för Mophie laddning lösningar, såsom Powerstation Mini, Powerstation, vent mount, arbetsbord berget, och en trådlös laddningsstation.

Detta innebär att skattskyldighet Kraft fall innehåller magneter på baksidan för optimal alingment att dessa Mophie laddning tillbehör. Du kan också använda Galaxy Avgift Kraft fallet med alla befintliga Samsung eller annan trådlös laddning lösning som du redan har.

Avgiften Kraft Fall är $49.95, samma som tillval Powerstation Mini 3 000 mAh batteri. Fallet väger bara 28 gram och definitivt förbättrar din förmåga att hålla din Galaxy smartphone. Svart läder tyg, det är bara en färg alternativ som finns, känns bra i handen och håller Galaxen från att glida runt på ett bord.

Det finns stora öppningar för kamera, fingeravtrycksläsare, hörlursuttag och USB-Typ-C-port. Det fina med hörlurar är att du inte behöver använda någon form av dongle-kabel för att ansluta dina hörlurar medan du använder detta fall.

Samsung Galaxy S8 S8 och Plus Juice Pack

Mophie är förmodligen mest känd för sin Juice Pack batterier som fungerar som ett externt batteri och fodral i ett. Jag har köpt ett par av dessa på flygplatser runt om i landet när jag behövde för att lägga till batteriets livslängd till min smartphones och hade ingen möjlighet att ladda via en extern strömkälla.

Den Mophie Juice Pack för Galaxy S8 S8 och Plus finns nu för $99.95.

Juice Pack ger en nästan 3.300 mAh batteri till S8 Plus och en 2,950 mAh batteri till S8. Dessa är klassade för att ge 39 timmar taltid till S8 Plus och 33 timmar till S8.

Juice Pack är en två bit system där toppen sjätte eller så är fallet bort att glida din Galaxy smartphone ner och på den integrerade USB-Typ-C-port. Soft touch material linjer insidan och utsidan av fodralet för att skydda din telefon och gör det lättare att hålla fast vid.

Som med de flesta Juice Pack fall, du sannolikt kommer att behöva använda den medföljande hörlurar dongle för att använda 3,5 mm headset uttag eftersom bottenplattan är djup och inte många headset har en lång kontakt för att använda dem utan förlängningskabeln. Du kan använda din standard-USB Typ-C-kontakt för att ladda fall och telefonen genom fallet om.

Det gäller inte hämma din förmåga att använda kanten paneler skärm på din Galaxy. Upp hörnen av fallet gör att erbjuda några släppa skydd men som ofta är det värsta området för att släppa telefonen.

0