Mophie Afgift Kraft cases til iPhone 7 og Galaxy S8, Juice Packs til Galaxy S8: hands-on

0
22

0

mophie-cf-and-juice-16.jpg

Android-telefoner har haft en trådløs opladning kapacitet til år, og meget tyder på, at Apple kan endelig være at tilføje det til den næste iPhone. Mophie leverer produkter, der tilføjer trådløs opladning kapacitet til iPhones og det seneste tilfælde, jeg har testet, er designet til at blive parret med et lille batteri til mobil trådløs opladning.

Mophie også fortsætter med at frigive sin traditionelle Juice Pack produkter, denne gang til Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, og Google Pixel XL. Som batteriets levetid mobile enheder forbedrer, der er mindre af en årsag til disse batterier. Der er dog stadig events, aktiviteter og perioder, når du har brug for udvidet batterilevetid til at få arbejdet gjort, og Mophie byder på et par forskellige måder til at hjælpe dig top-off på farten.

Apple iPhone 7 og 7 Plus Gebyr Kraft Sag og Powerstation Mini

Android smartphones har haft trådløse opladning kapacitet i deres telefoner til år. Rygter om den næste iPhone viser, at det kan også tilføje trådløs opladning, dette år, sandsynligvis med Apple mærkning det som en ny teknologi, opfundet.

Mophie sendt sammen med sin nye Afgift Kraft case til Apple iPhone 7 og iPhone 7 Plus. IPhone 7 tilfælde er tan og sort, mens 7 Plus tilfælde er sort. Mophie har hver i fem farvevariationer; sort læder/sort, tan læder/sort, brun læder/sort, rød læder/sort og blå læder/sort.

Ryg og halvvejs ned ad siderne er bløde læder stof, der ser godt ud og har en tekstur for nem opbevaring. Resten af sagen er hårdt sort plast.

Denne Afgift Kraft tilfælde er designet til at tilføje trådløse oplader til Apple iPhone. Det gør du via Lightning-port, så der er en lille Lightning-stik i bunden, der er sluttet til et trådløst spole brik, der sammen glide op og ned i ryggen indre af sagen.

Bunden af forsiden af den sag, der har åbninger for højttaler og mikrofon. Således, den nederste højttaler er omdirigeret til forsiden af iPhone, så du kan få lidt bedre lyd rettet mod dig. Der er masser af åbninger til kamera, flash, og ringetonen skifte med løftet volumen og tænd / sluk-knapperne.

Sikre din iPhone i etui og skub derefter Lightning port vedhæftet fil op og ind i Lightning-port for at aktivere den trådløse opladning funktionalitet. Hvis du ønsker at bruge dine Lightning port til hovedtelefoner eller ekstern oplader, kan du holde din iPhone i sagen, og skub den vedhæftede fil, da spolen patch glider op og ned i et spor inde i sagen. Du kan tilslutte, hvad du har brug for, og derefter sikre bunden når du er færdig for at aktivere den trådløse opladning igen.

Trådløs opladning fungerer via Qi standarden, så du kan oprette forbindelse til Mophie opladning tilbehør eller andre Qi-kompatible opladere. Spole til spole-tilpasning er afgørende for optimal opladning. Hvis sagen ikke er optimalt afstemt med den oplader, oplader kan starte, men så stoppe eller ikke starte på alle. Hvis opladning enhed har en charge-indikator, lyset skal være fast, når der oplades. Hvis den blinker, kan der være en tilpasning spørgsmål.

Magneter i Afgift Kraft sag og Mophie-mærkevarer opladning puder sikrer en optimal tilpasning mellem sag og pad. Tilsætning af magneter i Afgift Kraft tilfælde også aktivere forbindelsen til en Afgift Kraft Powerstation Mini. Dette er en lille på 3.000 mAh batteri, der sikrer, at bagsiden af den Afgift Kraft sag til at oplade trådløst op på din iPhone.

Det fede ved den Powerstation Mini er, at du kan smække det på, når du har brug for en afgift, blot ved indstilling det mod bagsiden af sagen og de magneter, der holder den meget sikkert. Det oplades via en microUSB port og vejer 90 gram.

Afgiften Kraft tilfælde er prissat til $59.95 mens Powerstation Mini er $49,95. Du behøver ikke en Powerstation Mini-at bruge en Afgift Kraft sag, men forstår det Ansvar Kraft tilfælde ikke har nogen form for batteri kapacitet i det. Sagen er designet til at føje trådløs opladning kapacitet, sammen med nogle af beskyttelse til din iPhone bagside og sider. Den case-føles godt i hånden og vejer 48 gram.

Samsung Galaxy S8 og S8 Plus Gebyr Kraft Sag og Powerstation Mini

Mophie også sendt sammen Afgift Kraft cases til Samsung Galaxy S8 og S8 Plus. Du tænker måske, som jeg var, hvorfor ville du brug for en sag om en telefon, der allerede har trådløs opladning teknologi integreret i telefonen med et par trådløse opladning standarder. Afgiften Kraft etui til Galaxy S8 og S8 Plus er designet til at give en vis beskyttelse til din Galaxy smartphone, mens tilføje understøttelse for Mophie opladning løsninger, såsom Powerstation Mini, Powerstation, vent mount, bruser mount, og en trådløs oplader base.

Dette betyder, at afgiften Kraft tilfælde omfatter magneter på bagsiden for optimal alingment at disse Mophie opladning tilbehør. Du kan også bruge Galaxy Afgift Kraft tilfælde med nogen af de eksisterende Samsung eller andre trådløse opladning løsning, du allerede har.

Afgiften Kraft Tilfælde er $49.95, den samme som den valgfri Powerstation Mini på 3.000 mAh batteri. Sagen vejer kun 28 gram, og helt sikkert forbedrer din evne til at holde på din Galaxy smartphone. Den sort læder stof, der er kun én farve-indstillingen er tilgængelig, føles stor i hånden og holder Galaxy glider rundt på et bord.

Der er store åbninger til kameraet, fingerprint sensor, hovedtelefonstik og USB-Type-C-port. Det gode ved den-hovedtelefoner er, at du ikke behøver at bruge nogen form for dongle kabel til at tilslutte dine hovedtelefoner, mens du bruger dette tilfælde.

Samsung Galaxy S8 og S8 Plus Juice Pack

Mophie er nok mest kendt for sin Juice Pack batterier, der fungerer som et eksternt batteri, og sag i den ene. Jeg har købt et par af disse i lufthavne rundt omkring i landet, når jeg havde brug for at tilføje batteriets levetid for at mine smartphones og havde ingen mulighed for at oplade via en ekstern strømkilde.

Den Mophie Juice Pack til Galaxy S8 og S8 Plus er nu tilgængelige for $99.95.

Juice Pack tilføjer en 3,300 mAh batteri til S8 Plus og en 2,950 mAh batteri til S8. Disse er vurderet til at give 39 timers taletid til S8 Plus og 33 timer til S8.

Juice Pack er en to-delt system, hvor den øverste sjette eller så i det tilfælde er fjernet for at slide din Galaxy smartphone ned, og på den integrerede USB Type-C-port. Soft touch materiale-linjerne inden for og uden for de tilfælde, til at beskytte din telefon og gør det lettere at holde fast.

Som med de fleste Juice Pack tilfælde, vil du sandsynligvis nødt til at bruge den medfølgende hovedtelefoner dongle til at bruge 3,5 mm headset-stik, da det nederste stykke er dybt og der er ikke mange headsets har en så lang-stik til at bruge dem uden forlængerledningen. Du kan bruge din standard-USB Type-C-stikket til at oplade tilfældet, og din telefon via den sag selv.

Sagen ikke hæmme din evne til at bruge den kant skærm paneler på din Galaxy. Rejste hjørner af den sag, der tilbyder nogle drop beskyttelse selv, som ofte er den værste område for at slippe din telefon.

0