Expert360 roept AU$13m in de B-Serie rond geleid door AirTree VC

0
21

0

james-cameron-bridget-loudon-emily-yue-daniel-petre.jpg

Van L naar R: James Cameron, Bridget Loudon, Emily Yue, en Daniel Petre.

Afbeelding: Aangeleverd

Expert360, een marktplaats verbinden van bedrijven met onafhankelijke adviseurs, heeft aangekondigd het verhogen van AU$13 miljoen in een Serie B ronde, geleid door AirTree Ventures.

De laatste ronde brengt het totale bedrag opgehaald door de Sydney-op basis van het opstarten tot AU$21 miljoen.

De financiering zal worden gebruikt voor de ondersteuning van lopende internationale expansie, evenals de ontwikkeling van nieuwe functies en functionaliteit die toekenning van bedrijven meer controle en de mogelijkheid om te adviseren of verwijzen consultants voor een baan via de Expert360 platform.

Bovendien Expert360 wil u de mogelijkheid bieden voor bedrijven en consultants om te communiceren “vrijer” voor een baan is bestemd, als ook het verlenen van extra gereedschap voor consultants om hun pijplijn.

Opgericht in januari 2012 door de voormalige Bain & Company management consultants Bridget Loudon en Emily Yue, Expert360 biedt bedrijven de mogelijkheid om toegang te krijgen tot onafhankelijke consultants op het gebied van project-gebaseerd werk, te beginnen bij een prijs van $1.000, met het grootste project ter waarde van $700.000 aan.

De online marktplaats en biedt een zorgvuldig samengestelde selectie van meer dan 15.000 adviseurs in 90 landen, Australië, Singapore en de VS wordt Expert360 ‘ s grootste markten.

Loudon eerder vertelde ZDNet dat het verhuizen naar een freelance of de aannemer-type werkgelegenheid regeling voorkomende snel in de consultancy wereld.

“Talent is niet in de traditionele zwembaden — het is niet in het plaatsen van mensen gebruikt om te kijken voor hen en recruiters kunnen ze niet vinden. Het is moeilijk om te weten van LinkedIn, en het gebeurt allemaal op een veel grotere schaal en op een veel grotere snelheid dan kan iedereen beheren via hun eigen netwerk — dat is hoe mensen gebruikt om het te doen,” Loudon zei.

Ze voegde eraan toe dat, terwijl de mede-oprichters te verbinden consultants met bedrijven, stuitten ze op een zeldzame dataset met informatie over de mensen over de projecten die ze hebben gewerkt, bijna als een neveneffect van wat hun platform aan het doen was.

“Beter dan LinkedIn, beter dan Google? het maken van de collectieve kennis over wat de mensen weten, hoe mensen uitgevoerd, en brengt die samen in één plaats,” Loudon uitgelegd.

“We zijn begonnen met het bouwen van de dienst-en wat we wisten was dat we hadden dit ongelooflijk rijke en unieke bron van gegevens, dat was echt een drijvende kracht achter ons helpen wedstrijden voor de mensen.

“We hebben nooit te maken van een data-bedrijf, maar dat is wat we zijn.”

Het opstarten telt Australië Post, BHP, Coca-Cola, Commonwealth Bank, CSIRO is Data61, Qantas, Virgin, en Woolworths als klanten, samen met 450 anderen.

AirTree ‘ s mede-oprichter Daniel Petre, die eerder werkzaam als managing director voor Microsoft Australië, zal toetreden tot Expert360 de raad van bestuur.

Expert360 andere investeerders zijn onder Grens Ventures, Rampersand, en voormalig Macquarie chief Allan Mos.

AirTree, die verhoogd AU$250 miljoen en is daarmee Australië ‘ s grootste VC fonds, heeft ook geïnvesteerd in bedrijven zoals Canva, Prospa, 90Seconds, en Paxata.

In het vorige kwartaal, een bijna-record bedrag van geld, $230 miljoen euro, geïnvesteerd in de Australische startups over 36 aanbiedingen, volgens professionele dienstverlener KPMG. Dit was van $90 miljoen in Q1 en $181 miljoen in de vorige overeenkomstige kwartaal in 2016.

VC fondsen in Australië deed meer dan AU$1 miljard voor de eerste keer in de 2016-17 boekjaar van de AU$568 miljoen die in 2015-16, volgens de gegevens van de Australische Private Equity & Venture Capital Association.

Laatste Australische nieuws

Arbeid niet van zich te distantiëren van Turnbull de oorlog op wiskunde

Oorzaak van de metrostellen HET meltdown nog onduidelijk

De wetten van Australië belangrijker wordt dan de wetten van de wiskunde: Turnbull

Australië is van mening dat het ‘technisch mogelijk’ te kraken end-to-end encryptie

NSW overheid investeert AU$35m in nieuwe startup hub in Sydney

0