CFO en CHRO: het bijhouden van het personeel van een bedrijf gezondheid

0
17

0

Deze infographic werd geproduceerd door Studio 61 van CBS Interactive marketing unit in samenwerking met de opdrachtgever.

Veranderende beroepsbevolking demografie en uitdagende zakelijke omgevingen is het maken van cross-functionele samenwerking tussen financiën en HR meer dan ooit belangrijk. Met de gegevens uit een aantal enquêtes — in een verscheidenheid van industrieën — deze infographic laat zien hoe de raad de kamer aan het veranderen is.

In de afgelopen jaren, de kloof tussen financiën en HR is kleiner geworden, omdat zowel de Cfo ‘ s en CHROs hebben gebroken met de traditionele schimmels, die gedefinieerd hun rollen. Onder de bedrijven die met succes werden navigeren door de markt, ten minste 80 procent van de Cfo ‘ s en CHROs geworden, meer op samenwerking over de afgelopen drie jaar.

Lees meer in de infographic hieronder…

workday-infographiccfochro-2.jpg

Vouw infographic

0