Australien er nu King Idiot af internettet

0
24

0

malcolm-turnbull-prime-minister-austrlia-george-brandis-small.png

Australske Premierminister Malcolm Turnbull og Attorney-General George Brandis, der Handler med AFP-Kommissær Michael Phelan på AFP Digital Forensics Lab i Sydney

Billede: Asha McLean/ZDNet

For et vestligt demokrati, Australien har helt sikkert slog over sin vægt, når det kommer til at forsøge at gennemføre helt dumme ideer.

Midt i en obligatorisk internet-filter debat i 2012, Australien blev placeret på de Fjender af Internettet overvågningsliste, og fortjent så.

Og i sidste uge, Premierminister i Australien Malcolm Turnbull fortalte ZDNet, at de love, der er produceret i Canberra er i stand til at overtrumfe lovgivningen i matematik.

“Lovgivningen i Australien er gældende i Australien, kan jeg forsikre dig om, at,” sagde han på fredag. “Lovgivningen i matematik er meget prisværdigt, men den eneste lov, der gælder i Australien, er loven i Australien.”

Australien har gjort det kører for Fem Øjne nationer-Usa, storbritannien, Canada, Australien, og New Zealand — om emnet kryptering og de problemer, det medfører for retshåndhævelse.

I hjertet af Australien ‘ s push, er tanken om, at der skal være en online-ækvivalent af en lovlig telefonen tryk på, og udbredelsen af end-to-end krypteret messaging-systemer gør det svært for retshåndhævelse. Det er ikke et urimeligt argument, at der er et lille antal mennesker, der skal overvåges ved lov håndhævelse, det har den altid været, men landets ledere har været fuldstændig vage og velunderrettet i detaljer, hvad det er, de ønsker, og hvordan myndighederne gå om det.

Tage et uddrag fra et interview med Turnbull den 5 juli.

Ligesom reglen i lov hersker i den analoge verden, så det må have forrang i den cyber verden og bare så vi er i stand med en passende retlig myndighed, med en retskendelse, med en dommerkendelse for at få adgang til kommunikation eller fortrolige materiale, der kan være bosiddende i somebody ‘ s computer eller i deres arkivskab et eller andet sted, så adgang bør være i stand til havde, til information, til beskeder, der aktuelt er krypteret.

Vi har mulighed for at søge en ordre af denne art med hensyn til krypteret kommunikation, men selvfølgelig er det ikke hjælpe dig, hvis du ikke kan få den kommunikation, dekrypteres.

Så jeg taler ikke om bagdøre eller noget, der er anderledes fra de meget enkle juridiske proces, vi har i øjeblikket.

I de dage siden, unøjagtighed er fortsat, med Turnbull sige følgende i en tale i London:

Nu kryptering er meget vigtigt at beskytte vores sikkerhed online, men blot som en aflåst bankboks eller et arkivskab kan ikke modstå en retskendelse til at producere et dokument, hvorfor skal ejerne af de krypterede beskeder platforme som WhatsApp, Telegram, eller Signal være i stand til at etablere ende til kryptering på en sådan måde, at ingen, ikke ejerne og ikke domstolene har mulighed for at finde ud af, hvad der bliver kommunikeret.

Snarere er det at sige til Silicon Valley og dens emulatorer — bolden er på deres banehalvdel. Du har oprettet messaging applikationer, der er krypteret ende til, at de bliver brugt af terrorister og kriminelle, for at skjule deres morderiske planer.

Dette vil være en vanskelig samtale på mange steder, og især i USA, hvor der er en stærk, anti regeringen, liberal tradition på både venstre og højre.

Men her er den nederste linje, — det bedste forsvar mod terroristernes planer er gode efterretninger. Vi har i de sidste par år i Australien forstyrret tolv store terrorister grunde, herunder flere, der ville have medført en stor masse tilskadekomne angreb. Hvor mange flere vi kan forstyrre, hvis hver meddelelse, ved hver konspirator, er krypteret ende til anden og må ikke være læse-trods alle lovlige ret, ja pligt, så at gøre?

Så disse er nogle af de udfordringer, som vi skabe balance mellem frihed og sikkerhed, at sikre, at vi har den sikkerhed, som gør det muligt for vores frihedsrettigheder.

Ved den tid fredag morgen ankom, Australien ‘ s Attorney-General George Brandis — der er ikke kendt for sin tekniske indsigt, især efter en Walkley Award-vindende interview, hvor han kæmpede med at forklare, hvad der var metadata — sagde, at han er blevet gjort bekendt med den BRITISKE Government Communications Headquarters intelligence agency, at det var muligt at bryde ind i krypterede meddelelser, og at gøre det i real-time.

Taget sammen, fremgår det, at den Australske regering foreslår en af følgende: At udbydere af krypteret besked services skaber en bagdør for sig selv, at give dekryptering at opstå når politiet eller spies kræver det, eller de tjenesteudbydere, der er tvunget til at man-in-the-middle deres egne protokoller, som for håndsæt beslutningstagere, at de er blevet advaret om, at de bliver nødt til at samarbejde med politi og kan medføre skulle skubbe kompromitteret operativsystemer eller messaging applikationer på mistænkte, eller orientere regeringen, når de er meddelt af en 0-dag bug, og give regeringen tid til at gå på kompromis med deres mål, eller alle de ovennævnte.

Det centrale spørgsmål er, at alle disse ordninger koges ned til at sætte en ånden tilbage i flasken, og til at blande analogier, ikke kun har de krypterede beskeder hest boltet, men det er tre folde over, og aldrig kommer tilbage til stalden.

Australien har besluttet, at det er den kompetence, der vil hoppe ind i en juridisk sump med begge fødder, og det er en modig kalde for en nation, der er ingen steder nær bliver kaldt en supermagt og har meget lidt indflydelse på den overvejende USA-baserede selskaber, der ønsker at bringe til hæl.

Hvis Apple var villig til at stå op til det AMERIKANSKE justitsministerium, og FBI i 2016, hvad der gør hjernen tillid i Canberra tror det ikke netop underskrevet op til flere års juridisk tovtrækkeri?

Australien er en afrunding fejl på Apple ‘ s økonomi, og hvis Cupertino ønskede at lave et eksempel på landet, kunne det trække op træstubbe og kraft Australierne til at importere sine enheder selv — og sandsynligvis øge sin markedsandel i processen.

Var rollerne vendt, og det var Usa presser på for tåget ændringer i Australien, efter, måske noget ville blive gjort for at opfylde de ønsker af lovgivere.

Australske kultur har en særlig forfærdeligt “love it or leave it” at sige, og i tilfælde af Canberra forsøger at diktere, at multinationale virksomheder, hvordan deres produkter skal arbejde, og hvilke funktioner de har, eller krævende en ny kompromitteret opdatere systemet, “leave it” løsning kan altid bruges.

Det ville være noget mindre, end vi fortjener, så vores ledere til at retsforfølge latterlige påstande i fortiden, og at lade dem slippe af sted med det.

Staten metadata fastholdelse-ordningen er et godt eksempel på dette, hvor det blev til sidst fast, at adgangen vil blive reduceret til 21 kontorer, men den afdeling, der er ansvarlig for at føre tilsyn med ordningen var at rådgive myndigheder uden adgang til at bruge andre midler for at få data, hvis de kunne.

I den seneste debat omkring indsamlingen af GST, af online sælgere som eBay og Alibaba, Australian Taxation Office sagde, at det var forlader udsigten til at blokere auktion websteder, der ikke indsamler den afgift på bordet, mens eBay sagde, at det kunne ende med at blokere Australierne første.

Australsk ledelse er fanget mellem det ophøjede mål af en AU$1,1 milliarder innovation dagsorden og potentielt et nyt space agency, og altid styre at have en knee-jerk og Luddite reaktion på noget nyt online.

I en verden, hvor Canberra er en succes og vinder hver argument, det gør, vil vores Premierminister være glad, når Moskva eller Beijing har deres egne warrants krævende Apple og Google bruger deres Australsk inspireret processer til at gå på kompromis en enhed?

På nuværende tidspunkt, kan det være bedst hvis vi blev sendt til vores værelse med ingen aftensmad til at tænke over, hvad vi gjorde, og har til hensigt at gøre. Fordi hvis Australien er vellykket, vil internettet være et mindre sikkert sted for alle, og ikke bare “bad guys” regeringen ønsker at spore.

Venligst ignorere os, forhåbentlig, det er en fase, som vi vil vokse ud af.

ZDNet er mandag Morgen Oplukker

Mandag Morgen Oplukker er vores åbning salvo for uge i tech. Da vi kører et globalt site, denne redaktionelle offentliggør på mandag kl 8:00 AEST i Sydney, Australien, som er 6:00 pm Eastern Time om søndagen i OS. Det er skrevet af et medlem af ZDNet ‘ s globale editorial board, som består af vores ledende redaktører på tværs af Asien, Australien, Europa og USA.

Tidligere mandag Morgen Oplukker:

Hvordan at vælge den bedste tech-leverandører: 3 tipsLenovo at satse på smart kontor: Her er derfor, det gør senseWindows forsøger at undslippe PC, againGovernments til at erklære krig på matematik og dum criminals3 ting, du behøver at vide om internetsikkerhed i et tingenes internet og mobile worldGovernments står klar til at regulere en cyberscape de ikke understandRansomware og i en alder af insecurityOmnichannel debunked i mindre end 5 minutes3 ting at vide om cloud v. data center decisionA VPN vil ikke redde dig fra statslig overvågning

0