Amazon Prime Exclusives, RadCity ebike, iPad Pro: Voor het houden of niet houden (MobileTechRoundup show #402)

0
15

0

Het is altijd moeilijker om samen te komen in de zomer om op te nemen en mobiel nieuws is meestal een beetje traag. Check out MobileTechRoundup show #402 te horen over een van mijn duurste mobiele apparaat koopt.

motr-logo1
Afbeelding: ZDNet

Nokia 6 en Alcatel IDOL 5S: Amazon Prime ExclusivesHands (en voeten!) met de RadCity elektrische bikeMatt geprobeerd de iPad Pro 12.9 zijn in de Apple Store: Het is niet voor hem.iPhone 8: Contact-ID of nee?LG V30 launch event in IFAMoto aankondiging in new YORK op 25 JulyStar Wars games coming AR dankzij LenovoBefore de Essentiële Telefoon, ook de schepen, sommige leidinggevenden hebben links

Speelduur: 66 minuten

Luister hier (MP3, 76MB)

Abonneren op de show met deze link (RSS)

0