Royal RSS-Lezer voor Windows

0
23

Royal RSS-Reader is een gratis portable programma voor Windows dat is een eenvoudige en compacte programma voor het lezen van RSS-feeds op het bureaublad.

Terwijl de RSS-feeds zijn nog steeds bruikbaar op de meeste sites op het Internet, RSS lezen lijkt te hebben genomen een achterbank in de ogen van de bedrijven in het voordeel of de kennisgeving systemen en messaging-toepassingen.

Toch, als je wilt om te lezen van RSS-feeds, u kunt dit doen in vrijwel elke browser direct, door het gebruik van online diensten, apps, of desktop programma ‘ s.

Bekijk ons overzicht van RSS-lezers voor Windows voor een vergelijking van een aantal van de beste programma ‘ s.

Royal RSS-Reader

royal rss reader

Royal RSS-Reader is een van de belangrijkste toepassingen voor het lezen van RSS-feeds. Dat kan niet slecht zijn, afhankelijk van wat je het voor wil gebruiken. Als je een zware gebruiker, en is ingeschreven in honderden feeds, dan is het misschien niet voldoende in termen van functionaliteit.

Als je wilt lezen of tien, dus feeds regelmatig zonder je aan te melden voor een online dienst of het gebruik van een zwaardere toepassing, Royal RSS-Reader kan worden tot uw steegje.

Het programma kan worden uitgevoerd vanaf elke locatie; dit betekent dat u kunt hem op een USB-Flash-Schijf, bijvoorbeeld om het met je is, en lees RSS-feeds waar u ook bent (op voorwaarde dat u toegang hebt tot een Windows PC).

Een van de dingen die gebruikers die al gebruik maken van een ander programma te lees RSS-feeds zult merken is dat er geen import functie voor opml-bestanden. Voor degenen die het niet weten, opml is een XML-indeling die wordt gebruikt voor het importeren en exporteren van lijsten van RSS-feeds.

Dit betekent helaas dat er maar één optie om nieuwe feeds toevoegen aan het programma; en dat is met behulp van de optie voor het toevoegen van afzonderlijke feeds voor de lezer.

Dit is jammer, want het zal ontmoedigen gebruikers die gebruik maken van een ander product te lees RSS-feeds uit te schakelen om dit te. Als u net begonnen, of willen lezen en een laag aantal feeds, het is niet een probleem echter.

Zodra u de eerste feed-de laatste artikelen, getrokken worden automatisch door het Koninklijk RSS-Reader. Dit gebeurt voor elke feed die u toevoegt.

Het programma toont alle feeds individueel, maar ook in gemengde vorm chronologisch gesorteerd. Feeds worden weergegeven in de volledige modus standaard, maar schakelt u de weergave modus compact in plaats van in de interface alleen de koppen en de eerste zin, of dus weergegeven in de interface. Dat is beter als u wilt om te gaan door de lijst van nieuwe artikelen snel.

Andere lezing gerelateerde opties zijn alleen de nieuwe artikelen, naar aanleiding van berichten als gelezen of artikelen te bewaren.

Een klik op de titel hiermee opent u de gekoppelde artikel in de standaard webbrowser van het systeem. Andere opties die er zijn voor het afdrukken van het artikel, of om het te delen met behulp van e-mail.

Royal RSS-Reader wordt geleverd met een ingebouwde zoekfunctie, en de verschillende opties die u in de zijbalk links. Daar kunt u wijzigen in de modus weergave (full-of samengevouwen), de taal van de interface, de lettergrootte, waarin alle items worden weergegeven in, en krijg een optie voor het exporteren van de feed lijst.

Uitspraak

Royal RSS-Reader is een eenvoudige RSS-lezer voor Windows. Het is een draagbare programma, en het best geschikt voor lage tot middelgrote abonnement lijsten.

Nu U: lees je RSS-nieuws? Welke programma ‘ s gebruiken voor het doel?