Royal RSS-Läsare för Windows

0
21

Royal RSS-Läsare är en gratis bärbar program för Windows som är ett grundläggande och kompakt program för att läsa RSS-flöden på skrivbordet.

Samtidigt som RSS-feeds är fortfarande praktiskt möjligt på de flesta webbplatser på Internet, RSS läsning verkar ha tagit en baksätet i ögonen av företag i förmån eller anmälan system och e-post-program.

Fortfarande, om du vill läsa RSS-flöden, du kan göra så i stort sett alla webbläsare direkt, med hjälp av online-tjänster, program eller skrivbordet program.

Kolla in vår översikt av RSS-läsare för Windows för en jämförelse av några av de bästa program.

Royal RSS-Läsare

royal rss reader

Royal RSS-Läsare är en av de mest grundläggande program för att läsa RSS-flöden. Det kan inte vara en dålig sak beroende på vad du vill använda det till. Om du är en tung användare, och tecknade till hundratals kanaler, då är det kanske inte erbjuder tillräckligt i form av funktionalitet.

Om du vill läsa tio eller så matar regelbundet utan att du registrerar dig för en online-tjänst eller använda en tyngre program, Royal RSS-Läsare kan vara rätt dig perfekt.

Programmet kan köras från vilken plats som helst; detta innebär att du kan sätta den på en USB-Flash-Drive-till exempel att ta den med dig och läsa RSS-flöden oavsett var du befinner dig (förutsatt att du har tillgång till en Windows DATOR).

En av de saker som användare som redan använder ett annat program för att läsa RSS-flöden kommer att märka är att det finns ingen import funktion för opml-filer. För dem som inte vet, opml är ett XML-format som använts för att importera och exportera listor över RSS-flöden.

Detta innebär tyvärr, att det finns bara ett alternativ att lägga till nya feeds i programmet, och det är med hjälp av alternativet att lägga till enskilda flöden till läsaren.

Detta är olyckligt, eftersom det kommer att avskräcka de användare som använder en annan produkt för att läsa RSS-flöden från att byta till den här. Om du precis har börjat, eller vill läsa ett lågt antal flöden, det är inte en fråga dock.

När du lägger till den första mata sin senaste artiklarna dras automatiskt av Royal RSS-Läsare. Detta sker för varje flöde som du lägg till.

Programmet visar alla kanaler individuellt, men också i blandad form i kronologisk ordning. Feeds visas i full-läge som standard, men du kan växla visningsläge kompakt istället i gränssnittet för att bara ha rubriker och den första meningen eller så som visas i gränssnittet. Det är bättre om du vill gå igenom listan över nya artiklar snabbt.

Andra läsning relaterade alternativ är att endast visa nya artiklar, för att markera inlägg som läst, eller för att spara artiklar.

Klicka på en titel öppnas den länkade artikeln i den förvalda webbläsaren i systemet. Andra alternativ som visas som finns för att skriva ut artikeln, eller dela den via e-post.

Royal RSS-Läsare fartyg med en inbyggd sök alternativ, och flera alternativ som du kan konfigurera i det vänstra sidofältet. Det du kan ändra visningsläge (full eller kollapsade), språk, teckensnitt och teckenstorlek som alla objekt visas i, och få en möjlighet att exportera foder notering.

Dom

Royal RSS-Läsare är en grundläggande RSS-läsare för Windows. Det är ett portabelt program, och lämpar sig bäst för små till medelstora namnlistor.

Nu är Du: du läsa RSS-nyheter? Vilket program använder du för syfte?