Royal RSS-Læser til Windows

0
33

Royal RSS Reader er en gratis bærbar program til Windows, der er en grundlæggende og kompakt program til at læse RSS-feeds på skrivebordet.

Mens RSS-feeds er stadig kan findes på de fleste steder på Internet, RSS-læser ser ud til at have taget et bagsæde i øjnene af virksomheder i favør eller anmeldelse systemer og messaging applikationer.

Stadig, hvis du ønsker at læse RSS-feeds, kan du gøre det i stort set enhver browser direkte, ved at bruge online-tjenester, apps, eller programmer.

Tjek vores oversigt over RSS-læsere til Windows for en sammenligning af nogle af de bedste programmer.

Royal RSS-Læser

royal rss reader

Royal RSS Reader er en af de mest grundlæggende desktop applikationer til at læse RSS-feeds. Der kan ikke være en dårlig ting, afhængigt af hvad du vil bruge det til. Hvis du er en tung bruger, og tegnede til hundredvis af feeds, så det kan ikke tilbud nok i form af funktionalitet.

Hvis du ønsker at læse ti eller så feeds regelmæssigt uden at tilmelde dig en online-tjenesten eller ved hjælp af en tungere ansøgning, Royal RSS-Læser kan være lige noget for dig gyde.

Programmet kan køres fra enhver placering, hvilket betyder, at du kan lægge det på en USB-Flash-Drev for eksempel at tage den med dig og læse RSS-feeds, uanset hvor du er (forudsat at du har adgang til en Windows-PC).

En af de ting, som brugere, der allerede bruger et andet program til at læse RSS-feeds vil bemærke, er, at der er ingen import-funktion til opml-filer. For dem, der ikke ved, opml er en XML-format, der er blevet brugt til at importere og eksportere lister af RSS-feeds.

Dette betyder desværre, at der kun er én mulighed for at tilføje nye feeds til programmet, og det er ved hjælp af den mulighed for at tilføje enkelte feeds til læseren.

Dette er uheldigt, da det vil modvirke, at brugere, der bruger et andet produkt for at læse RSS-feeds fra at skifte til denne. Hvis du lige er begyndt, eller ønsker at læse et lavt antal feeds, er det ikke et problem, dog.

Når du tilføje den første brødføde sine seneste artikler trækkes automatisk fra Royal RSS-Læser. Dette sker for alle-feed, som du kan tilføje.

Programmet viser alle feeds individuelt, men også i blandet form sorteret kronologisk. Feeds vises i fuld tilstand som standard, men du kan skifte visningstilstand til kompakt i stedet på grænsefladen har kun overskrifter og de første sætning eller det, der vises i brugergrænsefladen. Det er bedre, hvis du ønsker at gå gennem listen over nye artikler hurtigt.

Andre læser relaterede indstillinger er til kun at vise nye artikler, for at markere indlæg som læst, eller til at gemme artikler.

Et klik på titlen åbner linkede artikel i standard-web-browser af systemet. Andre indstillinger vises, der er til at udskrive den artikel, eller dele det ved hjælp af e-mail.

Royal RSS-Læser skibe med en indbygget søgefunktion, og der er flere muligheder, som du konfigurerer i venstre sidebar. Der kan du ændre visningstilstanden (fuld eller skjult), interface sprog, font størrelse, hvor alle elementer vises i, og få en mulighed for at eksportere foder notering.

Dommen

Royal RSS-Læser er et grundlæggende RSS reader til Windows. Det er et bærbart program, og som er bedst egnet til lave og mellemstore abonnement lister.

Nu kan Du: læser du RSS-nyheder? Hvilke programmer kan du bruge til formålet?