uBlock Oorsprong: officiële repository en downloads

0
26

uBlock Oorsprong is het een populaire cross-browser content blocker, dat wordt door velen gezien als één van de meest efficiënte uitbreidingen van zijn soort.

De browser extensie is beschikbaar voor Firefox en Chromium gebaseerde browsers, zoals Microsoft Rand. In principe, wat dit betekent is dat je kunt installeren in vrijwel elke browser die er nu — met uitzondering van Internet Explorer.

De uitbreiding werd in eerste instantie bekend als uBlock — oorspronkelijk aangeduid met de griekse letter µ in plaats van u — en vrijgegeven voor Google Chrome. De uBlock project werd gespleten in 2015, en Raymond Hill, de schepper van uBlock, begonnen met werken op uBlock Oorsprong voor in de plaats.

Een van de problemen dat is voortgekomen uit de splitsing was dat Chris Aljoudi, de persoon die zich uBlock, gemaakt van de website ublock.org. Deze website vraagt om donaties te dekken “bandbreedte kosten” en “het project”.

ublock origin-official repository downloads

Raymond Hill bevestigde echter dat de site en de schenkingen die het verzamelt, worden niet in verband met de officiële uBlock Oorsprong project, en dat het geld niet ten goede komt aan de ontwikkeling van de extensie.

LET op! uBlock Oorsprong is VOLLEDIG LOS van de web site ublock.org

De donaties gezocht door de individuele achter ublock.org (“houdt uBlock ontwikkeling mogelijk”, een onjuiste voorstelling van zaken) niet profiteren van een van degenen die het meest heeft bijgedragen aan het maken van uBlock Oorsprong (ontwikkelaars, vertalers, en al degenen die moeite steken in de opening gedetailleerde kwesties).

De site behoort goed in de zoekmachines, en het is waarschijnlijk dat sommige gebruikers zullen het land op wanneer ze zoeken naar uBlock Oorsprong of extensies te blokkeren van advertenties of content op het Internet.

uBlock Oorsprong: officiële repository en downloads

Dit artikel is gemaakt voor alle gebruikers met een lijst van officiële bronnen van de uBlock Oorsprong project.

  • uBlock Oorsprong officiële repository — Dit is de officiële project archief van de uBlock Oorsprong project op GitHub. Het bevat de code, veranderingen, problemen en informatieve pagina ‘ s die gebruikers te voorzien van informatie over de specifieke kenmerken van uBlock Oorsprong, en nog veel meer. Als je niet weet waar te beginnen, dit is de plek om voor het eerst getroffen.
  • Google Chrome — De officiële uBlock Oorsprong Google Chrome Web Store-pagina.
  • Google Chrome handleiding — Je kan het installeren van de nieuwste versie van de GitHub repository.
  • De Opera-het officiële uBlock Oorsprong Opera browser verhaal pagina.
  • Firefox — De officiële Mozilla-AMO vermelding van de add-on voor Firefox.
  • Firefox handleiding — Zoals het geval is voor Google Chrome, kunt u het downloaden van de nieuwste versie van uBlock Oorsprong voor Firefox op de GitHub project website.
  • Microsoft Rand — Opmerking: het project wordt onderhouden door een andere ontwikkelaar. Edge gebruikers kunnen downloaden van de extensie voor de Microsoft Store.
  • Microsoft Edge handleiding — De laatste ontwikkel versie van uBlock Oorsprong voor de Rand kan worden geïnstalleerd vanuit het project GitHub pagina.
  • Safari — Opmerking: het project wordt onderhouden door een andere ontwikkelaar. Safari-gebruikers kunnen downloaden van de ontwikkeling versie van de GitHub project pagina.

Opmerking: Als u niet kunt vinden uw webbrowser wordt weergegeven, kan het nog steeds mogelijk om de extensie te installeren. Als het is gebaseerd op Chromium, kunt u het installeren van de Chrome-extensie, en als het is gebaseerd op Firefox, de Firefox add-on kan werken in de browser.