Hoe Raak ID beter in het herkennen van uw vingerafdruk op de iPhone en iPad

0
27

0

Is het niet vervelend als je pop met je vinger over de Touch ID-knop van je iPhone of iPad is alleen te hebben verworpen?

Hier is een snelle en eenvoudige manier voor het verbeteren van de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de Touch-ID.

Moet lezen : Hoe veel kracht je smartphone lader afval?

Het is echt simpel – sinds iOS kunt u registreren om meerdere vingers, wat u doen is te registreren met dezelfde vinger meerdere keren. Door dit te doen kunt u druk met uw vinger (of duim) op de sensor op verschillende manieren, dus het wordt registers uit verschillende hoeken.

Een ander ding dat je kunt doen is omdat vuil van vochtige vingers niet gaan opbrengen met Touch ID, omdat het ziet dat ze anders te helder, droog vingerafdrukken, kunt u ook het registreren van een vinger op als het vochtig is (niet drassig of nat) en vuil.

Dit kan een echte tijdsbesparing als je bezwete vingers of het bedienen van uw iPhone of iPad met vuile handen.

Touch ID & Passcode

Raak ID & Wachtwoord

Om dit te doen klikt u op Instellingen en ga naar de Contact-ID en Wachtwoord . U zult worden gevraagd om uw PIN-of toegangscode in en vanaf daar kunt u meer vingerafdrukken door te klikken op het Toevoegen van een Vingerafdruk.

U kunt er toevoegen zoveel afdrukken als u wilt, en u kunt elke geregistreerde vingerafdruk een unieke naam (die mogelijk van pas komen voor de fine-tuning van deze truc).

Zie ook:

Hoe master Google Chrome De $18 ‘sleutel’ die de bescherming van uw Facebook-en Google-account, meld u op uw PC of Mac, en meer De snelste, eenvoudigste manier om de snelheid van een oude, vermoeide PC Hoe om te wissen van uw gegevens van harde schijven, SSD ‘ s, flash drives, iPhones, iPads of Android-apparaten Apple de verkoop van verouderde 32-bit iOS-apps, die binnenkort stoppen met werken Verborgen iOS 10.3 hoogtepunten van de eigenschap en de apps die snel verouderen

0