Fotowall 1.0: het maken van posters, behang en originele foto ‘ s

0
25

Fotowall 1.0 is een software programma voor Windows en Linux die je kan gebruiken voor het maken van originele foto ‘ s met behulp van de creatieve tools die het biedt.

Jack Wallen beoordeeld met een vroege versie van het programma in 2010 voor Linux, en gericht op het creëren van unieke wallpapers.

Terwijl één van de Fotowall toepassingen is het creëren van achtergronden, het kan gebruikt worden voor meer dan dat. U kunt het maken van alle soorten beeld-uitgangen, zoals posters of heeft betrekking op bijvoorbeeld. Recente versies ondersteuning van de integratie van tekst of inhoud op Internet op de top van dat.

Fotowall 1.0

fotowall

Fotowall 1.0 is beschikbaar voor Linux en Windows. De broncode van het programma is ook beschikbaar, zodat u kunt controleren of het compileren van het zelf.

Windows gebruikers kunnen downloaden en uitvoeren van het programma, het hoeft niet te worden geïnstalleerd. De applicatie geeft een werkbalk aan de bovenkant die je gebruikt om te communiceren met.

Een van de eerste dingen die je misschien wilt doen is het toevoegen van één of meerdere afbeeldingen aan de toepassing. Om dit te doen, klik op de toevoegen knop afbeelding in de hoofdwerkbalk om het hier toevoegen van lokale foto ‘s, of het zoeken op het web foto’ s knop voor het uitvoeren van een zoekopdracht op Internet voor beelden in plaats.

Afbeeldingen die u toevoegt aan Fotowall worden weergegeven als momentopnamen in de interface. Ze zien eruit als Polaroid foto ‘s voor het grootste deel, maar met andere besluiten dan die foto’ s. U kunt slepen en neerzetten foto ‘ s rond, het wijzigen van de titel, slepen, draaien en neerzetten om de grootte en positie van hen, en gebruik de instellingen wijzigen van het uiterlijk van afzonderlijke beelden op grote schaal.

Alle beelden worden weergegeven in een rechthoekig formaat standaard; het gebruik van deze opties, u kunt de grens van de foto ‘ s, of zelfs weergegeven als de vorm van een hart symbolen.

Fotowall schepen met filters die u kunt toepassen op afzonderlijke beelden, Sepia, zwart-wit of kleuren omkeren bijvoorbeeld.

U kunt tekst toevoegen aan de creatie met een klik op de abc-pictogram in de werkbalk. Het aantal tekstblokken zijn niet beperkt, en u krijgt de keuze van de lettergrootte en het lettertype, de kleur en nog veel meer.

Een andere interessante feature is de woordwolk. Dit aanvaardt geen enkele platte tekst bestand als input, en zal het maken van een collage van woorden uit de tekst-bestand. Dit kan op zichzelf worden gebruikt, bijvoorbeeld voor het maken van een word-collage van populaire woorden in je favoriete boek.

Zodra u klaar bent met het maken, kan u hit de export knop om te slaan de schepping als een afbeelding of achtergrond, zoals een poster met PosteRazor, zoals een PDF-afbeelding of SVG-bestand, of print het meteen.

Uitspraak

Fotowall 1.0 is een goed ontworpen applicatie die je kan gebruiken voor het maken van aangepaste wallpapers, posters en meer gebruik van afbeeldingen of tekst bestanden.

Nu Lees: Achtergrond Motor review