YouTube lanserer fire nye steg som det tar å bekjempe ekstremistisk innhold

  0
  25

  I de siste månedene, sosiale medier har vært under press for å gjøre mer når det kommer til å være vertskap innhold som fremmer voldelig ekstremisme og terrorist-propaganda. I en op-ed publisert i dag i Financial Times, YouTube har skissert fire nye steg som det tar å konfrontere ekstremistisk aktivitet på sin plattform.

  I op-ed, Kent Walker, senior vice president og general counsel av Google, skriver at YouTube har jobbet med ulike myndigheter og politiet til å identifisere og fjerne innholdet, og har investert i systemer som hjelper til med oppgaven. Til tross for disse tiltakene, sa han at mer måtte gjøres i bransjen, og det raskt.

  Automatiserte systemer, ekstra flaggers, og mer

  Den første av de fire trinnene er å utvide bruken av automatiserte systemer for å bedre identifisere terror-relaterte videoer, bruker maskinen lære å “trene nye ‘innhold classifiers” for å hjelpe oss mer raskt identifisere og fjerne slikt innhold.”

  Selskapet er også utvide sin pool av Pålitelige Flagger brukere, en gruppe av eksperter med spesielle privilegier til å skrive en anmeldelse flagget innhold som bryter med nettstedets retningslinjer for fellesskapet. Walker bemerker at selskapet er nesten doblet størrelsen av programmet “ved å legge til 50 ekspert frivillige Organisasjoner til 63 organisasjoner som allerede er en del av programmet”, som Google vil gi ekstra stipend penger. Utvidet innsats vil tillate selskapet å trekke på spesialitet grupper for å målrette bestemte typer videoer, som for eksempel selvskading og terrorisme.