U zult niet in staat zijn om uw Oppervlakte-Boek als u wilt de bar in Tennessee

0
24

Als u van plan bent over het gebruik van de Surface Boek of een laptop met Windows 10 Creator update over het nemen van de bar examen in Tennessee volgende maand, je bent van geluk. De state bar is verboden test-enquete van het gebruik van het apparaat, en voor iedereen met een apparaat met de nieuwe updates zullen hebben om enkele aanpassingen te maken.

Volgens de Tennessee Raad van Wet Examinatoren, de richtlijn komt van beperkingen met het examen software, Zachtste, die geen ondersteuning voor het Windows-10 Creator update, of elk Oppervlak Boek, met uitzondering van een Surface Pro. Gebruikers zullen worden vereist voor het wijzigen van compatibiliteit sommige instellingen om de test. De raad is ook aan te bevelen dat gebruikers automatische updates uitschakelen voor hun computer, want de updates kunnen ervoor zorgen dat het apparaat blokkeren als de gebruiker wordt actief gebruik van het examen software. Test-nemers die van plan zijn gebruik te maken van een computer met het Windows-10 Creator updates zijn geïnstalleerd, worden gevraagd deze te melden aan de raad van bestuur in juli 12th, die blijkbaar moeten ze ondertekenen een extra aanvulling op hun Laptop Overeenkomst. Overtreders zullen worden gevraagd om te vertrekken en het “antwoord aan de Raad van bestuur over hun falen om de instructies te volgen.”

Het niet nakomen betekent dat het uitwerpen van het examen en een dagvaarding uit aan de raad van bestuur voor een uitleg

Gebruikers die niet de wijziging zal niet worden toegestaan om gebruik te maken van hun laptop, en het Oppervlak van apparaten of andere tablets met een afneembaar toetsenbord zal niet worden toegestaan. In strijd met de regel? Het uitwerpen van het examen en een dagvaarding uit aan de raad van bestuur over hun falen om de instructies te volgen. Hetzelfde geldt voor iemand gevonden met een apparaat dat compatibel Pen in hun bezit.

MacBook-gebruikers moet worden oke, maar de raad merkt ook op dat de software uitschakelen van een MacBook Pro ‘ s TouchBar, die door andere organisaties zijn verboden in het hele land, omdat ze “niet compatibel met de echtheidskenmerken van de ExamSoft software.”