Regeringer til at erklære krig på matematik og dumme kriminelle

  0
  25
  whatsapp-encryption.png

  Det er for sent for en fornuftig person at tænke spredning af end-to-end kryptering, kan stoppes, og alligevel er det tilsyneladende en samling af de Vestlige regeringer er fast besluttet på at se, hvor meget blod, de kan få fra denne særlige sten.

  For alle, der er interesserede i at beskytte deres kommunikation og en hurtig Google-søgning vil afsløre et udvalg af sikre og anonyme tjenester, der er tilgængelige til brug, og et utal af biblioteker til rådighed, hvis du ønsker at oprette dit eget program. Uanset hvad fremskridt regeringer gøre fra dette punkt, at koden er allerede derude og vil fortsætte med at blive brugt, og er bygget på.

  Men her er vi med på, at politikere fra det Forenede Kongerige og Australien i spidsen at slå hårdere ned på internet. Nogle dage, ser det ud bagdøre bliver forfremmet; andre gange, de hævder, er udvandet.

  Rub kommer fra en viden om, at ethvert fremskridt, der er gjort for at håndhæve en stramning vil påvirke de lovlydige flertallet af befolkningen i form af en svagere kryptering, fartdæmpende, og større ting. De eneste mennesker, der sandsynligvis vil blive fanget op af de ændringer, der er dem, der er for dum til at vide om dem, i hvilket tilfælde man ville forvente at blive fanget af de eksisterende foranstaltninger.

  Ikke desto mindre, de politikere, der vil presse på for at fremstå som om de gør noget, og den relativt forordning-gratis internettet er et let mål.

  Det bærende element i et fremtidigt scenarie er ikke nogen af de nuværende regeringer taler om kryptering-det er Usa.

  Mens ikke-AMERIKANSKE regeringer kan sparke og skrige, alt hvad de kan lide ved internettet, virksomheder bladre deres næser, som de fleste internet-giganter er baseret i USA, er den oversøiske regeringer holdes på arms længde.

  I betragtning af de nuværende beboere af det Hvide Hus og Kongressen, det er ikke så svært at forestille sig en situation, hvor Theresa Kan kunne sige, at enhver regering, der nægter at hjælpe ENGLAND i sin søgen efter at få kommunikation data er “soft on terror”, og, før den AMERIKANSKE præsident kunne fuldføre en tweet storm, Usa ‘ s regering ville være skæve på Silicon Valley i samme omfang.

  Lovgivningen i matematik, og trangen til at undgå års juridiske udfordringer, vil sandsynligvis se en søgen efter helt bust kryptering skubbet til side, til fordel for noget andet.

  I sidste uge, Tyskland ankom på scenen med en plan, der har beskeder, der er sendt til en butik, før de er krypteret — som Apple vil sandsynligvis byde på en lignende måde til FBI ‘ s krav til at dekryptere en iPhone.

  Selv om regeringer kan gøre tech-giganter tilføje, at sådanne funktioner, det er blot en del af en uendelig spil whack-a-mole, som enhver udøveren værd at deres salt ikke bruge en platform eller et operativsystem, der kunne kompromittere dem.

  På nuværende tidspunkt, er det muligt for myndigheder at få en idé om, hvad de mennesker, de ønsker at overvåge, om sociale medier er op til-men burde de ændringer, de ønsker at være fuldbyrdet, de mål, der vil trække sig tilbage, ind i en verden af korrekt kryptering, hvor myndighederne ikke kan se dem.

  BBC fremhævet for nylig, at selv om ekstremister kan starte ud med online-materiale, det er indflydelse og mødet med mennesker i den virkelige verden, der bevæger sig en person i fuld ekstremistiske tilstand.

  På den anden side af debatten, en sen tilmelding til kryptering sump er Europa-Parlamentet, som kan forankre borger beskyttelse mod regeringer, der ønsker at svække kryptering, men forslaget er et udkast, [PDF] og har en lang vej at gå, før der blive lovgivet.

  Mens politikerne har kørt rundt som hovedløse kyllinger, når vi diskuterer kryptering, dem, der interagerer med internet-virksomheder har været mere forsigtig.

  Australske Særlig Rådgiver for statsministeren om Internetsikkerhed Alastair MacGibbon sagde for nylig, at efterretningstjenester er mere tilbøjelige til at ønske metadata i stedet for at gå for en kryptering bagdør.

  Bekvemt, Australien allerede pålægger en uhjemlede metadata foreskrevne ordning, der kræver teleselskaber og e-mail-udbydere butik to års værd af kundernes opkald optegnelser, oplysninger om placering, IP-adresser, faktureringsoplysninger, og andre data til myndighederne for at få adgang.

  De love, ikke kræve det samme af over-the-top udbydere-såsom Facebook, WhatsApp, Google, Apple og Twitter-men det er ikke svært at forestille sig en situation, hvor Usa er presset til at give den holder af, Australien og det Forenede Kongerige til at støvsuge op, data af lokale brugere, eller give en næsten øjeblikkelig svar på de enkelte metadata undersøgelser fra Vestlige regeringer.

  Selv om det er i øjeblikket formodninger på hvilken måde de Vestlige regeringer flytte om kryptering, så meget er sandt: De bagmænd, de foregiver at være efter os, vil ikke være der, og har ikke været der et stykke tid, takket nuværende end-to-end-kryptering.

  ZDNet er mandag Morgen Oplukker

  Mandag Morgen Oplukker er vores åbning salvo for uge i tech. Da vi kører et globalt site, denne redaktionelle offentliggør på mandag kl 8:00 AEST i Sydney, Australien, som er 6:00 pm Eastern Time om søndagen i OS. Det er skrevet af et medlem af ZDNet ‘ s globale editorial board, som består af vores ledende redaktører på tværs af Asien, Australien, Europa og USA.

  Tidligere mandag Morgen Oplukker:

  3 ting du behøver at vide om internetsikkerhed i et tingenes internet og mobil verden WWDC 2017: Apple ‘ s to-do liste skal indeholde en dosis af AI Regeringerne står klar til at regulere en cyberscape de ikke forstår, Ransomware og i en alder af usikkerhed Omnichannel debunked i mindre end 5 minutter 3 ting at vide om cloud v. data center beslutning om EN VPN-forbindelse ikke vil spare dig fra statslig overvågning død smartphone er tættere på end du tror. Her er, hvad der kommer næste Hvad gør Pc ‘er, Samsung Galaxy 8 og Toyota’ s koncept køretøj, der har det til fælles? Bemærkelsesværdige design Konvergens afkast som tidligere spillere exit