LG maakt eindelijk een G6 dat niet beknibbelen op functies

0
25

LG heeft aangekondigd een nieuwe versie van zijn huidige G6 vlaggenschip telefoon. De G6+ is niet fundamenteel veel verschillend van de regelmatige G6, maar het komt met 128 gb opslagruimte “nieuwe” optische marine blauw” en “optische terra gold” kleuren, en de quad DAC alleen eerder gevonden in de Aziatische varianten van de telefoon. Het is ook verpakt met een niet nader genoemde “premium” B&O Play oortelefoon.

De quad DAC is een legitieme upgrade naar de G6 ‘ s audio prestaties. Ik heb met behulp van een koreaanse model van de telefoon voor een tijdje en het is echt geweldig geluid, zelfs aan deze niet-vooral-audiofiele oren. Het is de vraag of de G6+ zal voor de eerste keer deze mogelijkheid uitbreiding buiten Korea.

Gerelateerd

LG G6 review: LG ‘ s beste telefoon ooit

De G6 is vreemd versnipperd tussen de regio ‘ s, met de ONS uitsluitend krijgen van draadloos opladen op kosten van de quad DAC. LG is niet te zeggen maar waar de G6+ beschikbaar zal zijn, echter. Sommige modellen zijn voorzien van draadloos opladen, dus het is misschien redelijk om te veronderstellen dat het te maken zou naar de VS.

Voor de huidige G6 eigenaren, LG heeft aangekondigd dat een update van de software met functies, waaronder gezichts-ontsluiting, een laag stroomverbruik, en een waarschuwing als u per ongeluk dekking van de lens van de camera met een vinger — blijkbaar iets dat kan een probleem zijn met de G6 de wide-angle lens.