Kijken naar een korte documentaire over een kunstenaar die de muziek maakt met vergeten huishoudelijke apparaten

0
26

Het YouTube-kanaal toco toco-tv heeft de nieuwste aflevering van de kunstenaar documentaire-serie. De video van deze week is over het Ei, een muzikant in Tokio die de muziek maakt van oude media, zoals open reel tape recorders, VHS-tapes, en boxy-Tv ‘ s.

Voor het eerst gespot door Prothetische Kennis, de clip volgt Wada als hij bespreekt zijn ongewone instrumenten en artistieke proces. Het Wada neemt de kijker mee op een tour van zijn lokale stopt in Tokio, waaronder het enige laboratorium in de stad waar je het kunt ontwikkelen 8mm film, een staalfabriek, en zijn studio. Hij is in een band genaamd Open Reel Ensemble, en heeft een solo project genaamd Electronicos Fantasticos!

In de buurt van het einde van de video, het Wada ambachten een soort van theremin / nu-wave gitaar uit een oude staande ventilator. Hij zegt dat zijn muziek komt van de elektriciteit van de apparaten, met zijn lichaam fungeert als een antenne.

Het hele ding is een fascinerende blik op de tweede leven van de vergeten voorwerpen, en het is de moeite waard een horloge.