Jay-Z släpper sitt nya album 4:44 den 30: e juni uteslutande på Tidvatten

0
25

Jay Z förbereder sig för att släppa sitt trettonde album den 30: e juni, och det kommer att bli en Tidal exklusiv. Albumet, med titeln 4:44, kommer att vara tillgänglig för Tidvatten abonnenter och att Sprint-användare i den senaste manifestationen av partnerskapet mellan de två företagen.

Tidvatten säger 4:44 är den första i en rad exklusiva funktioner som kommer att finnas tillgängliga för att Sprint-användare, efter att transportören har köpt 33 procent av streaming-tjänst för $200 miljoner tidigare i år. Sprint-användare kan få gratis sex månaders provanställning av Tidvatten HiFi och lyssna på skivan för gratis. “Jay Z är en global ikon och vi ger kunden en otrolig möjlighet att vara bland de första att uppleva sitt nya album 4:44”, Sprint VD Marcelo Claure sade i ett uttalande.

Tidvatten har retat 4:44 med skyltar och videor på YouTube med aktörer Mahershala Ali, Lupita Nyong ‘ o och Danny Glover under de senaste veckorna, antyder att albumet kan ha en omfattande visuell komponent.

Detta kommer att Jay Z ‘ s första album sedan Magna Carta Heliga Graal släpptes tillbaka i 2013. Jay Z har enligt uppgift varit att arbeta med producenter, inklusive Swizz Beatz och Zaytoven under det senaste året, men det finns inga tecken vad vi kommer att höra på skivan. Vi måste bara vänta tills den 30 juni.