Jay-Z is het vrijgeven van zijn nieuwe album 4:44 op 30 juni exclusief op de Getijden

0
34

Jay-Z is de voorbereiding op de release van zijn derde solo-album op 30 juni, en het gaat om een Getijde-exclusief. Het album, met de titel 4:44, zal beschikbaar zijn voor Getijde-abonnees en Sprint-gebruikers in de laatste manifestatie van het partnerschap tussen de twee bedrijven.

Getijde zegt 4:44 is de eerste in een lijn van exclusieve materialen die beschikbaar zullen zijn voor de Sprint-gebruikers, nadat de vervoerder gekocht 33 procent van de streaming service voor $200 miljoen eerder dit jaar. Sprint kunnen gebruikers krijgen een gratis zes maanden durende onderzoek van de Getijden en een Stereo-installatie te luisteren naar het album gratis. “Jay-Z is een wereldwijd icoon en we geven klanten een ongelooflijke kans om een van de eerste ervaring zijn nieuwe album 4:44,” Sprint CEO Marcelo Claure zei in een verklaring.

Getijdenenergie is plagen 4:44 met billboards en video ‘s op YouTube met acteurs Mahershala Ali, Lupita Nyong’ o en Danny Glover in de afgelopen paar weken, doorschemeren dat het album kan beschikken over een uitgebreide visuele component.

Dit zal Jay-Z ‘ s eerste album sinds de Magna Carta, de Heilige Graal was weer uitgebracht in 2013. Jay-Z heeft naar verluidt werken met producenten, met inbegrip van Swizz Beatz en Zaytoven over het afgelopen jaar, maar er is geen indicatie wat we horen op het album. We zullen gewoon moeten afwachten tot en met 30 juni.