Ja, jeg vet at mine hot dog telefonen tilfelle er thicc; nei, det har ikke batteri på innsiden

0
53

Merkelig Telefonen Sak i Måneden er en månedlig serie der vi leve med, og senere gjennomgang, vår tid med en telefon tilfelle. Telefonen tilfeller er en av våre bare måter å uttrykke individualitet med våre smarttelefoner, så hva gjør telefonen vår sak valg si om oss?

Til bursdagen min i år, min jente og kollega Dami Lee kjøpte meg en pølse telefonen tilfelle. Jeg elsker pølser, som jeg ville ikke forvente deg å vite med mindre du har lest min Knusk bio, eller har en eller annen måte plukket opp på et underbevisst hot dog skjevhet i mitt arbeid. Uansett, takk, Dami, for gjennomtenkt gave.

Så langt tilfeller gå, er dette hot dog tilfellet legger heft til min iPhone 6S. Det kan være en god ting, fordi det holder det beskyttet og legger sprette hvis jeg noen gang slippe det. Jeg setter alltid pris på en ekstra sikkerhetsfunksjon. Men som hjelmer har vist oss, sikkerhet er ikke alltid stor estetisk. Jeg ønsker ikke en ekstra to inches av tykkelsen på telefonen min. Se på denne side ved side. Det er sprøtt:


Foto av Amelia Holowaty Krales / Randen

De fleste folk spør meg hvis et batteri er gjemt inni. Jeg dessverre har å fortelle dem, “nei, det er det ikke.” Dette tilfellet kan det være bedre hvis det hadde et batteri på innsiden. På den lyse siden, i det minste jeg kan alltid finne telefonen min i min veske.


Foto av Amelia Holowaty Krales / Randen

Nå så langt som den faktiske hot dog ser i denne saken, det er umiskjennelig en hot dog. Det er til og med fikk en liten matbit tatt ut av det i nærheten av kameraet. Ingen blander varmt hunden opp med annen mat, eller er forvirret med hensyn til hva det er. Kanskje dette høres ut som en merkelig gjennomgå kriteriene, men seriøst, folk ofte har en hard tid på å finne ut hva noe er. Min venn har en tatovering av en diamant på fingeren, og en barista trodde det var en seilbåt, for eksempel, som virker som en projeksjon.