Ja, jeg ved, at min hot dog telefonen tilfælde er thicc; nej, det har ikke et batteri indeni

0
44

Underligt Telefonen Tilfælde af den Måned, der er en månedlig serie, som vi lever med, og efterfølgende gennemgang, vores tid med en mobiltelefon sag. Telefonen tilfælde er en af vores måder at udtrykke individualitet med vores smartphones, så hvad gør vores telefon tilfældet valg, siger om os?

Til min fødselsdag i år, min pige, og kollega, Dami Lee købt mig en hotdog telefonen sagen. Jeg elsker hotdogs, som jeg ikke ville forvente du at vide, medmindre du har læst min Blår bio, eller på en eller anden måde har samlet op på et ubevidst hot dog bias i mit arbejde. Anyway, tak, Dami, for den betænksomme gave.

For så vidt angår sager, gå, denne hotdog tilfælde tilføjer heft til min iPhone 6S. Der kan være en god ting, fordi det gør det beskyttet og tilføjer hoppe, hvis jeg nogensinde slipper det. Jeg værdsætter altid en ekstra sikkerhedsfunktion. Men som hjelme har vist os, sikkerheden er ikke altid stor æstetisk. Jeg ønsker ikke en ekstra to inches af en tykkelse på min telefon. Kig på denne side ved side. Det er vanvittigt:


Foto af Amelia Holowaty Krales / Randen

De fleste mennesker spørger mig, om et batteri er gemt indeni. Jeg er desværre nødt til at fortælle dem, “nej, det er der ikke.” Denne sag kunne være bedre, hvis det havde et batteri indeni. På den lyse side, i det mindste kan jeg altid finde min telefon i min taske.


Foto af Amelia Holowaty Krales / Randen

Nu så langt, som den faktiske hot dog se i denne sag, det er umiskendeligt en hot dog. Det er endda fik en lille bid er taget ud af det i nærheden af kameraet. Ingen blander hot dog op med andre fødevarer eller er forvirret med hensyn til, hvad det er. Måske lyder dette som en mærkelig anmeldelse kriterier, men seriøst, folk har ofte svært ved at finde ud af, hvad noget er. Min ven har en tatovering af en diamant på hendes finger, og en barista troede, det var et sejl båd, for eksempel, som virker som en projektion.