Hei Verden blander bakgrunnsbilder med informasjon

  0
  30

  Bakgrunnsbilde-programmer er en krone et dusin på Android, og de fleste tilbyr lignende funksjonalitet: blar gjennom bakgrunnsbilder ved hjelp av filtre, sett bakgrunner, og det er om det. Mens de kan variere i forhold til kilder for bakgrunnsbilder, bør du ikke forvente store forskjeller mellom apper.

  Hei Verden endringer. Android-applikasjonen gir deg et utvalg av “den virkelige verden” bakgrunnsbilder. Så langt så normal. Hva skiller det fra andre bakgrunnsbilde apps for Android, som for eksempel Google Bakgrunnsbilder, Muzei eller MySplash er at det gir deg informasjon om steder de bildene ble tatt på.

  I tillegg, den gir deg også informasjon om land og klima som kan være ganske nyttig for å reise til disse stedene

  Hei Verden discovery Travel & Reise Bakgrunnsbilder

  hello world android

  Hei Verden krever ingen ekstra tillatelser under installasjonen — forfriskende. Appen laster liste over støttede steder standard som du kan bruke med en gang.

  Hvert sted er oppført med et miniatyrbilde av en av bakgrunnsbilder, navn, land og kontinenter. En informativ side er lastet inn når du trykker på noen av de stedene her.

  Siden har fakta og informasjon om stedet, dets historie eller bruk for eksempel viser alle bakgrunnsbilder, plasseringen av sted i verden, og klimainformasjon.

  Du kan trykke på “se alle bilder” linken for å bla gjennom alle bakgrunnsbilder av sted, og satt eller dele dem.

  Det andre alternativet som du har når det kommer til surfing bakgrunnsbilder, er å bruke menyen til å slå til bilder oppføringen.

  Denne oppføringen konsentrerer seg fullt ut på den bakgrunner, og sorterer dem i grupper slik som omtalt, havet, byer, eller gamle.

  Det tar ett trykk for å legge til et bakgrunnsbilde til i favoritter, og to mer for å angi det som bakgrunn på enheten. Hvorfor to? Den første trykk på “set wallpaper” åpnes en redigerer grensesnitt som lar deg tilpasse hvordan bakgrunnsbildet som vises på enheten.

  Alternativer inkluderer å endre den synlige delen av tapet, og endre forholdet for å justere for ulike skjermstørrelser.

  Hei Verden skip med få alternativer. En som fortjener å nevne programmet er automatisk wallpaper-funksjonen. Denne roterer bakgrunnsbilder automatisk med jevne mellomrom.

  Dommen

  Ideen om å blande bakgrunnsbilder med informasjon sett programmet skiller seg ut fra andre applikasjoner bakgrunn. Mens det kan ikke appellere til alle Android-brukere som bruker bakgrunnsbilde programmer, vil det til de som ønsker å vite mer om bakgrunnen bilder de liker. En interessant mulighet som kommer fra dette er muligheten til å reise til det stedet i fremtiden.

  Det er lite å kritisere om programmet. Jeg vil gjerne se et alternativ for å endre standard temperatur-format fra Fahrenheit til Celsius for eksempel. Det ville være flott også, hvis flere steder og bakgrunnsbilder vil være tilgjengelig. Samtidig får du mer enn 100 steder så langt, det blekner litt sammenlignet med bakgrunn applikasjoner som tilbyr tusenvis av bakgrunnsbilder.