Facebook och Google har några speciella funktioner för att hjälpa dig att fira Fars Dag

0
36

Facebook och Google vill hjälpa dig att fira Fars Dag i år, bara i fall du har glömt att plocka upp en slips till din pappa.

Till skillnad från Mors Dag, Facebook har inte valt att rulla ut en speciell reaktion, men det är att förse användarna med en del extramaterial: användare kan skicka ett personligt kort, medan Facebook Kamera och Messenger har några nya bilder att du kan överlagra över dina bilder.

På samma sätt, Instagram har släppt lite extra klistermärken och bilder som du kan lägga på din Instagram historia.


Bild: Instagram

Google släpper också några speciella tillägg. Om du har ett Google-Hem, kan du be assistenten för en pappa skämt. Om du ber om “berättelser om faderskap,” det kommer att spela med dig av dina berättelser från NPR: s StoryCorps om fäder.