Facebook en Google hebben een aantal speciale functies om u te helpen vieren vaderdag

0
34

Facebook en Google wilt helpen u vieren vaderdag dit jaar, voor het geval je het vergeten op te halen van een stropdas voor je vader.

In tegenstelling tot moederdag, Facebook heeft er niet voor gekozen om de uitrol van een bijzondere reactie, maar het is de gebruikers te voorzien van een aantal extra ‘s: gebruikers kunnen verzenden op een gepersonaliseerde kaart, terwijl Facebook Camera en Messenger hebben elk een aantal nieuwe beelden dat u kunt dan bijvoorbeeld over je foto’ s.

Ook Instagram heeft inmiddels een aantal extra stickers en kaders die je kunt toevoegen aan je Instagram verhaal.


Beeld: Instagram

Google is ook het vrijgeven van een aantal speciale add-ons. Als u een Google-Huis, kunt u die vragen aan de assistent voor een vader van joke. Als u de vraag “verhalen over het vaderschap,” het spelen zult u verhalen uit NPR ‘ s StoryCorps over vaders.