Du vil ikke være i stand til at bruge din Overflade Bog, hvis du ønsker at tage bar i Tennessee

0
15

Hvis du planlægger at bruge din Overflade Bog eller en bærbar computer med Windows 10 Skaberen opdatering på det, til at tage bar eksamen i Tennessee i næste måned, du er ude af lykke. Staten bar har forbudt test-takers fra at bruge enheden, og alle, der bruger en enhed med de nye opdateringer vil være nødt til at foretage nogle justeringer.

I henhold til Tennessee Bestyrelsen i Lov Eksaminatorer, direktivet kommer fra begrænsninger med eksamen software, Blødeste, som ikke understøtter Windows-10 Skaberen opdatering, eller enhver anden Overflade Bestille andet end en Surface Pro. Brugere vil være forpligtet til at ændre nogle kompatibilitets-indstillinger for at tage den test. Bestyrelsen anbefaler også, at brugerne deaktivere automatiske opdateringer til deres computer, fordi de opdateringer, kan få enheden til at fryse, hvis brugeren aktivt bruger den eksamen software. Test-takers, der er planlægning til bruge en computer med Windows 10 Creator installeret opdateringer er anmodet om at meddele bestyrelsen af juli 12th, der tilsyneladende vil kræve dem til at underskrive et ekstra tillæg til deres Laptop Aftale. Overtrædere vil blive bedt om at forlade og “vil have at svare til Bestyrelsen om deres manglende evne til at følge instruktioner.”

Manglende overholdelse betyder, udstødning fra eksamen, og en indkaldelse til bestyrelsen for en forklaring

Brugere, som ikke foretage ændringen vil ikke få lov til at bruge deres bærbare computer, og Surface-enheder eller andre tabletter med en aftagelig tastatur, vil ikke være tilladt overhovedet. Overtræder reglen? Udstødning fra eksamen, og en indkaldelse til bestyrelsen om deres manglende evne til at følge instruktioner. Det samme gælder for personer med en enhed-kompatibel Pen i deres besiddelse.

MacBook-brugere bør være okay, men bestyrelsen også bemærkes, at softwaren vil deaktivere en MacBook Pro ‘ s TouchBar, som andre organisationer, der har forbudt rundt omkring i landet, fordi de er “ikke forenelig med sikkerhed funktioner i ExamSoft software.”