Du vil ikke være i stand til å bruke Surface Bok hvis du ønsker å ta bar i Tennessee

0
25

Hvis du planlegger å bruke din Overflaten Bok eller en laptop med Windows 10 Creator oppdatering på det å ta eksamen bar i Tennessee neste måned, er du ute av lykken. Staten bar har forbudt test-takere fra å bruke enheten, og personer som bruker en enhet med nye oppdateringer er nødt til å gjøre noen justeringer.

I henhold til Tennessee Styret i Lov Sensorer, direktivet kommer fra begrensninger med eksamen programvare, Mykeste, som ikke støtter Windows-10 Creator oppdateringen, eller en hvilken som helst Overflate Bestill annet enn en Surface Pro. Brukerne vil det være nødvendig å endre kompatibilitetsinnstillingene for å ta testen. Styret er også å anbefale at brukere deaktivere automatiske oppdateringer for datamaskinen, fordi oppdateringer kan føre til at enheten kan fryse hvis brukeren er aktivt bruker eksamen programvare. Test-takere som planlegger å bruke en datamaskin med Windows-10 Creator oppdateringer installert, er bedt om å melde fra til styret av 12. juli, som tilsynelatende vil kreve dem til å signere et ekstra tillegg til sin Bærbare pc-Avtale. Overtredelse vil bli bedt om å forlate og “vil ha til å svare til Styret om deres manglende evne til å følge instruksjoner.”

Unnlatelse av å følge betyr utstøting fra eksamen og en innkalling til styret for å få en forklaring

Brukere som ikke gjør endringen vil ikke få lov til å bruke sin bærbare pc, og Overflaten enheter eller andre tabletter med et avtakbart tastatur vil ikke være tillatt i det hele tatt. Bryter en regel? Utstøting fra eksamen og en innkalling til styret om deres manglende evne til å følge instruksjoner. Det samme gjelder for alle som er funnet med en enhet som er kompatibel med Pennen i sin besittelse.

MacBook-brukere bør være greit, men styret har også bemerket at programvaren vil deaktivere en MacBook Pro TouchBar, som andre organisasjoner har utestengt rundt om i landet, fordi de er “ikke kompatibel med sikkerhetsfunksjoner av ExamSoft programvare.”