Du kommer inte att kunna använda din Surface Bok om du vill ta baren i Tennessee

0
26

Om du planerar att använda din Surface Bok eller en bärbar dator med Windows 10 Skapare uppdatering på den för att ta bar exam i Tennessee nästa månad, du av lycka. Staten bar har förbjudit test-tagare från att använda enheten, och alla som använder en enhet med nya uppdateringar kommer att behöva göra vissa justeringar.

Enligt Tennessee Styrelsen av Lagen Examinatorer, de direktiv som kommer från begränsningar med examen programvara, Mjukaste, som inte har stöd Windows-10 Skapare uppdatering, eller någon Yta Boka annat än en Surface Pro. Användare kommer att behöva byta ut vissa kompatibilitetsproblem inställningar för att ta testet. Styrelsen är också att rekommendera användare att inaktivera den automatiska uppdateringar för datorn, eftersom uppdateringar kan orsaka att enheten att frysa om användaren aktivt använda examen programvara. Test-tagare som planerar att använda en dator med Windows 10 Skapare uppdateringar installeras ombeds meddela styrelsen genom 12: e juli, vilket tydligen kommer att kräva att registrera ett ytterligare tillägg till sin Laptop Avtal. Överträdelse kommer att bli ombedd att lämna och “kommer att få svara för att Styrelsen i fråga om deras misslyckande med att följa instruktioner.”

Underlåtenhet att följa innebär utstötning från tentan och en kallelse till styrelsen för en förklaring

Användare som inte gör bytet kommer inte att vara tillåtna att använda sin bärbara dator, och Surface-enheter eller andra tabletter med ett löstagbart tangentbord kommer inte att vara tillåtet på alla. Bryter mot regeln? Utmatning från tentan och en kallelse till styrelsen i fråga om deras misslyckande med att följa instruktioner. Det samma gäller för alla som finns med en enhet-kompatibel Penna i sin besittning.

MacBook-användare bör vara okej, men styrelsen konstaterade också att programvaran kommer att stänga en MacBook Pro TouchBar, som andra organisationer har förbjudit runt om i landet, eftersom de är “inte kompatibel med den säkerhet som finns i ExamSoft programvara.”