CSIRO op de jacht naar een partner datacenter

0
23
csiro-pearcey-supercomputer.jpg

CSIRO Pearcey high-performance cluster

Afbeelding: CSIRO

De Commonwealth Scientific and Industrial Research Organisation (CSIRO) publiceerde een aanvraag voor inschrijving (RFT), op zoek naar verdieping ruimte aan een volledig beheer van het datacenter ter ondersteuning van het onderzoeksbureau IT-apparatuur.

De ruimte, nodig in Nieuw-Zuid-Wales en het Australian Capital Territory, moet managed infrastructure services, met inbegrip van de beveiliging, stroom -, koelings -, milieu-bescherming en controle.

De vloer van de ruimte zal de ondersteuning van CSIRO-owned enterprise IT-apparatuur en diensten, waaronder corporate toepassingen, CSIRO de grootschalige wetenschappelijke computing clusters, onderzoek en data-opslag, de aanbestedingsdocumenten uitgelegd.

In de RFT, CSIRO zei het vereist de ruimte te bieden geografische diversiteit met bestaande datacenters gelegen in Victoria, die ondersteunt de CSIRO Business Continuity Strategie failover-architectuur. Echter, het Gemenebest entiteit is gebonden door de Australische Regering Cloud Computing Beleid en zei dat het zal worden waarin de opties voor de aankoop van enterprise services van de cloud-aanbod in de toekomst.

Als CSIRO ook voert de werkzaamheden in het onderzoek is data space met partner organisaties zoals de NCI, Pawsey, NeCTAR, ANDS, en RDS, de beperkte ruimte nodig om te kunnen omgaan met het werk dat zich uitstrekt over Australië, met de Pawsey Supercomputing Centre gevestigd in West-Australië.

De CSIRO verwacht dat de succesvolle verkoper bieden u ook het agentschap van hosting diensten voor haar huidige en toekomstige IT-infrastructuur.

Daarnaast is de RFT vraagt om “kansen” voor de klant profiteren, zoals HET staging-ruimte, terreinen voor de opslag van gereedschappen en apparatuur, mogelijke tijdelijke kantoorruimte, conferentie-en vergaderzalen, en een warme douche regelingen, alsmede andere voorzieningen die ten goede zouden komen client productiviteit.

CSIRO Informatie Management en Technologie vereist een totaal van 66 rekken, waarvan 16 rekken zijn te hoge vermogensdichtheid met de resterende 50 low/medium vermogensdichtheid.

De CSIRO heeft gevraagd de faciliteit aan te tonen hoe het zou helpen klanten om elke toekomstige service-aanbiedingen, zoals Open19, een niet-voor-winst, gesteund door de wil van LinkedIn en HPE gericht op het ondersteunen van datacenter ontwerpen die open zijn, zuinig zijn, en op maat te maken.

Het contract voor het oprapen, is voor drie jaar met twee drie-jaar te verlengen opties voor een totaal mogelijke overeenkomst van negen jaar. De CSIRO zei het vereist de mogelijkheid om uit te breiden of te verminderen zijn de beperkte footprint binnen elk van de drie-jaar periode.

De CSIRO hoop om te beginnen met het contract op 1 januari 2018 en anticipeert op de aanvang van de diensten in de gehele maand.

Vorige week, de CSIRO kondigde het had toegekend een AU$14 miljoen contract bij Dimension Data nederland voor de bepaling van het netwerk, unified communications, security, datacenter-apparatuur.

Het contract dateert van 10 oktober 2016 en loopt door tot 9 juni 2018.

Laatste Australische nieuws

NBN begint FttDP netwerk bouw

Selecteer tools om mee te groeien met uw bedrijf: Hyperwallet

Telstra baan bezuinigingen: We moeten ‘transformeren dringend’

De australische overheid is niet geïnteresseerd in de codering van backdoors: Turnbull

Australië heeft een ruimte-agentschap voor startups zijn weggelokt: Vloot