Trump ‘ s tweets worden bewaard door de US National Archives

0
51

Het Witte Huis heeft verzekerd van de National Archives and Records Administration dat het zal houden van elke één van de President Donald Trump ‘ s tweets, met inbegrip van zijn Twitter-mijmeringen die spelfouten bevatten en die hij later verwijderd. Volgens ABC News, archief-hoofd David S. Ferriero op de hoogte van twee Democratische senatoren vorige week dat de Trump ‘ s tweets worden voor het nageslacht bewaard blijven, zodat toekomstige generaties kunnen genieten van de voorzitter bijzondere en ongekende inzet van Twitter als een vorm van kunst en het betreffende hulpmiddel.

Trump ‘ s tweets zal voor altijd voortbestaan

Het Witte Huis alleen ingestemd met het verzoek na Ferriero kantoor contact op met de Bazuin administratie te herinneren van de Presidential Records Act en de plicht heeft om het behoud van Trump ‘ s publieke mededelingen. Die omvatten de tweets stuurt hij uit hoofde van zijn @realDonaldTrump handvat dat zijn dan vaak terug te vinden in de officiële @POTUS account. Trump of een van zijn medewerkers is vaak belast met de beoordeling van wat de president ontploffing op Twitter en correctie van eventuele fouten. Met name Trump mispelled het woord “eer” in een tweet op slechts drie minuten voordat hij nam de eed van office. De tweet werd later verwijderd.

Ferriero de brief aan de Senatoren van Claire McCaskill en Tom Karper was gericht op het geruststellende de twee Democraten dat het Witte Huis probeerde niet overslaan op haar verantwoordelijkheid voor de transparantie. Dan Twitter, is er sprake van een toenemende zorg in Washington dat Trump en de leden van zijn regering zijn de communicatie met oudere, minder veilige toestellen, evenals een beroep op privé e-mail accounts om te voorkomen dat gesprekken van lekken naar de journalisten. Trump vooral gebruikt om een niet-beveiligd Android-smartphone in de vroege dagen van zijn presidentschap, maar kan net vorige week overgestapt op een iPhone.