Toon Opmerkingen: Hollywood geld corrumpeert absoluut

0
63

Voor elke aflevering van De Vergecast ik ga zitten, lezen door middel van een heleboel nieuws, en neemt een groep van notities. Het is een van de leukste onderdelen van mijn week, en ik begon te denken dat het misschien wel leuk om te doen elke dag op de site. Dus elke kans die ik kan, ben ik het gaan zitten en het schrijven van sommige reacties op het nieuws alsof ik zal praten er later over. Bent u in deze? Ben ik in deze? Ik weet het niet. Maar het is leuk om te doen! Geef me wat feedback en we houden verandert dit iets goeds.

Hey ik ben terug! Het voelt alsof dit het meest waardevol is eerder in de week, omdat de aantallen in de richting van het einde van de week hebben de neiging om te dalen. Is dat waar? Laat het me weten. Hoe dan ook, laten we aan de slag gaan. Veel van embedded tweets vandaag, om wat voor reden.