Android-update van Google ‘ s Pixel C lijkt meer op een Pixel smartphones

0
80

Google ‘ s Android 7.1.2 update heeft naar verluidt kwam met enkele Pixel C tablet-eigenaren, een paar weken na de bèta-versie uitgerold naar testers. De update tweaks van de Pixel-C interface om dichter bij de Pixel, die op de zelfde knoppen en grijs-blauwe esthetische als zijn kleinere smartphone broer of zus, en voegt ook een nieuwe multi-tasking menu waarmee gebruikers selecteren van en schakelen tussen maximaal acht apps die ze hebben geopend.

De wijzigingen maken de verbinding tussen de Pixel C en de Pixel smartphone meer voor de hand: naast de kleur tweak, de apparaten zullen gelijkaardige navigatie knoppen, en het gebruik van afgeronde app-pictogrammen. De Pixel C heeft ook gedumpt zijn “app drawer,” met gebruikers in plaats vegen met uw vinger omhoog vanaf de onderkant van het scherm om de geïnstalleerde software.

Het is nog niet duidelijk wanneer 7.1.2 zal komen op andere apparaten, maar de update moet ook leiden tot kleine wijzigingen aan Google Pixel en de Nexus-6 smartphones, toe te voegen in Android logo ‘ s op de voormalige opstart scherm, en het inschakelen van de bewegingen op de laatste is aan de achterzijde vingerafdruk scanner. Als je een Pixel C, echter, je moet in staat zijn om de update van vandaag.