Windows 10 Bygga 14986-ISO-avbildning tillgänglig

0
73

Microsoft släppte ISO-avbildningar för Windows 10 bygga 14986, en nyligen Windows 10 Insider Förhandsgranska bygga, till allmänheten.

Bygga sköts ut till Windows 10 Insider Förhandsgranska Snabbt Ringen förra veckan, och sägs vara den sista Insider förhandsversion av året.

Utgivningen har två huvudsakliga syften. För det första, för att göra det enklare för användare och organisationer att komma igång med Insider Förhandsgranska program, och andra, som ett sätt att få system som fastnat på en tidigare uppdatering uppdaterad.

Eftersom detta är den senaste versionen idag, du kommer inte att behöva gå igenom en lång uppdatering process som för närvarande för att få Insider Förhandsgranska uppdaterade. Några användare har rapporterat att de har problem med att uppdatera deras nuvarande version av the Insider Förhandsgranska bygga till det senaste. Lanseringen av ISO-avbildningen ger de användare ett annat alternativ för att uppdatera maskinen utan att förlita sig på Windows Update för att göra så.

De vanliga krav och begränsningar gäller. Du måste logga in för att ett Microsoft-Konto och registrera dig för Windows-Insider-Programmet med det kontot innan kan du ladda ner en ISO-avbildning från Microsoft.

windows 10 insider preview build 14986 iso

Följande Windows-10 Insider Förhandsgranska ISO-avbildningarna som tillhandahålls efteråt:

  • Windows 10 Insider Förhandsgranska
  • Windows 10 Insider Förhandsgranska Företaget är byggd för att tillgodose behoven hos stora och medelstora organisationer, och kommer med verktyg som IT-administratörer behöver.
  • Windows 10 Insider Förhandsgranska Utbildning är byggd för elever och lärare, och kommer med verktyg som IT-administratörer behöver.
  • Windows 10 Insider Förhandsgranska Hem Inre Språk är byggd för konsumenterna på tillväxtmarknaderna och kan bara köra ett enda språk.
  • Windows 10 Insider Förhandsgranska Hem Kina är byggd för konsumenterna i Kina och levereras på Förenklad Kinesiska.

Observera att en giltig Windows-10-licens som krävs för att aktivera Insider Förhandsgranska bygga. För att ladda ner en version, välj det från menyn, och klicka på knappen bekräfta efteråt. Observera att bygga 14965 av Windows 10 Insider Förhandsgranskning är också erbjuds på sidan.

Du blir ombedd att välja en produkt språket i nästa steg. Välj ett av de tillgängliga språken för att fortsätta. När detta är gjort, du uppmanas att hämta 32-bitars eller 64-bitars version av Windows 10 Insider Klient operativsystem till det lokala systemet.

Du kanske vill se till att du är i rätt uppdatera när du har installerat operativsystemet (det finns tre: släpp, långsamma och snabba).