Nieuwe trailers:, Justice League, het Spel der Tronen, en meer

0
85

Ik kan de verleiding niet weerstaan films die er zo prachtig en intiem Door De Zee. Dus hoewel het niet krijgen van al die goede recensies toen het uit kwam iets meer dan een jaar geleden, moest ik kijken nu dat het streaming op HBO.

De cinematografie is gewoon prachtig. En de film stelt een fascinerende dynamiek waarin een paar besteedt de helft van de film bespioneren nog een paar, zodat u kunt zien twee verhalen in één keer, terwijl de dreiging van de geïnteresseerden gepakt ontstaat er meer en meer spanning.

Het is een van de slimste dingen Angelina Jolie heeft met de film. En er is zeker ruimte voor kritiek, erg veel maakt me willen haar doen meer rustige films als deze — er is iets fantastisch over Jolie in staat om eigenhandig haar projecten een krachtpatser schrijver, regisseur en ster.

Check out 11 trailers van deze week hieronder.

Het

Een eerste trailer kwam deze week voor de nieuwe bewerking van Stephen King ‘ s It, en de film ziet er bijna ongemakkelijk prachtig. Zelfs als je meestal niet een horror fan en ik ben niet — het is de moeite waard te kijken om te zien hoe ze het maken van heldere, kleurrijke dingen komen uit zo griezelig. Het is 8 September.