iPhone puzzel spel Kami 2 gaat perfect met uw koffie in de ochtend

0
911

Elke puzzel in Kami 2 ziet eruit als iets wat je zou willen om op een muur die je bijna niet wilt dat om te knoeien met het vinden van de oplossing. Maar Kami 2 is ook meer dan alleen een mooi spel. De puzzels, een reeks van kleurrijke, verbonden driehoeken, bieden precies de juiste balans tussen uitdaging en ontspanning. Het is het soort spel dat paren perfect met een ochtend kopje koffie.

Kami 2 begint simpel, misschien een beetje te veel. Het doel in elke fase is om het patroon scherm voor je in een effen kleur. Om dit te doen, selecteert u de kleuren van de rechterkant van het scherm, en gebruik ze om te “schilderen” gebieden van de puzzel. Elke fase moet worden voltooid in een aantal stappen. Vroeg op, het is bijna komisch eenvoudig op te lossen de puzzels. Het duurde bijna een dozijn of zo voordat ik begon met het gevoel een gevoel van uitdaging. Maar zodra de moeilijkheidsgraad hellingen omhoog — met meer kleuren en steeds complexere patronen — Kami 2 verandert in de hoofd-scratcher.

Maar zelfs als het daagt je uit met puzzels die onmogelijk lijken op het eerste, Kami 2 blijft een bijna even te relaxen in het hele gebouw. Veel van deze komt neer op de presentatie. Kami 2 ziet eruit als een spel, gemaakt van papier, met puzzels die vouw en flip in realistische manieren. (De ontwikkelaar, de Stand van zaken, is geen onbekende voor deze realistische stijl, met spellen als de verf besmeurde Inkt en het papier op de wereld van de Lumino Stad.) Wanneer je een level uitspeelt, het vouwt zich in een mooie, schone en zeer prettig klein pakket. Het is een aangenaam tactiele ervaring.

Zoals de naam al doet vermoeden, Kami 2 is een vervolg, en het schakelt de formule op een aantal manieren. Voor een, de puzzels zijn gemaakt van driehoeken, terwijl voorheen waren pleinen, die de makers zeggen heeft geleid tot meer verscheidenheid in termen van wat het kan worden gemaakt. “Driehoeken join elkaar heel anders op de pleinen”, zegt de Stand van zaken is Dan Fontein. “Het geeft u veel meer vrijheid binnen een klein gebied te maken interessante verbindingen en patronen. Dan kunnen We nu van de puzzels die heel veel dingen doen op één vel papier.”

Kami 2
Kami 2

Kami 2 wijkt ook af van het origineel, dat is bijna helemaal gratis. U zal niet komen over paywalls of timers die limiet hoeveel je kunt spelen. In plaats daarvan het gestorte elementen zijn beperkt tot een hint systeem en een aantal opties voor het in-game puzzel-tool. Het is bijna verrassend hoe veel krijg je er gratis bij: Kami 2 beschikt over meer dan 100 levels om te spelen, regelmatig bijgewerkt dagelijkse uitdagingen, en een hulpmiddel voor het maken van ontwerpen en deel uw eigen stadia. Je hebt een veel koffie te krijgen.