AOMEI Backupper 4.0 levereras med real-time sync

0
45

AOMEI Backupper 4.0 är den senaste versionen av den populära gratis backup-program för enheter som kör operativsystemet Microsoft Windows.

Den nya versionen av backup-programmet är fortfarande att erbjudas som en gratis-version-som kallas standard — och två kommersiella versioner kallas professional och server.

Huvudsakliga begränsningar av den fria versionen är att det inte skall användas i verksamheten miljöer, att det saknar OS migration har, händelsestyrda säkerhetskopior, real-time network path (synkronisering, och command line support.

De flesta hemanvändare kanske inte behöver dessa funktioner på andra sidan, åtminstone inte regelbundet. Jag föreslår att du kolla in våra recensioner av AOMEI Backupper 3.5, 3.0, och 2,8 för en översikt av programmets funktion.

AOMEI Backupper 4.0

aomei backupper 4.0

AOMEI Backupper 4.0 är en viktig ny version men både uppgraderingar och nya anläggningar bör fungera lika bra. Du kan köra ett sök efter uppdateringar genom att klicka på meny > kontrollera uppdatering. Backup-programmet bör plocka upp den nya versionen och tyder på att ladda ner och installera den.

Installationen har optimerats. Allt du behöver göra är att köra installationsprogrammet och klicka en gång för att installera programvara för säkerhetskopiering på ditt system. Du kan ändra sökvägen på enheten men det är om det.

Realtid file sync

Den stora nyheten i AOMEI Backupper 4.0 är i realtid file sync. Du får komma ihåg att synkronisera funktionalitet infördes tillbaka i version 2.8 av ansökan.

real-time file sync

Du kan konfigurera nya alternativ på följande sätt:

  1. Välj Backup – > File Sync (behöver scrolla ner).
  2. Lägga till en mapp i steg 1, och en målplats i steg 2.
  3. Kolla på “schema” – rutan.
  4. Växla från “varje dag” till “real-time sync” i menyn på sidan som öppnas.
  5. Bestäm dig för om du vill att filer tas bort i den källa som skall utgå i målet.
  6. Klicka på ok.
  7. Välj Start Sync.

aomei backupper 4.0 sync

En annan intressant nyhet är möjligheten att välja en cloud drive som mål för en backup eller synk processen. Programmet stöder Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box, SugarSync, hubiC och Cloudme för närvarande.

File restore, ett alternativ för att återställa enskilda filer, stöd för att de filer som finns tillgängliga, utan sin ursprungliga bana. Detta är mycket användbart om du bara vill ha filen, men behöver inte vägen så bra som det sparar du några klick för att gå till filen i fråga.

Den nya versionen fartyg med ett par rättelser, och två alternativ för Tekniker och Tekniker Plus versioner av program som tillåter användare att skapa en helt portabel version av programmet, och använda en nyligen integrerade bild distribuera verktyg.

Avslutande Ord

AOMEI Backupper 4.0 ger real-time sync stöd till program för säkerhetskopiering. Du kanske vill ge det ett försök, om det är vad höll du dig från att installera programmet i första hand.

Befintliga användare kan uppdatera till den nya versionen hur som helst, speciellt om de sprang in i en av de fasta frågor eller vill använda sig av nya funktioner i denna version.

Nu är Du: Tycker du säkerhetskopiera regelbundet?