Seesu: Siste.fm, VKontakte og Soundcloud Mashup

0
68

Seesu er en liten programvare for ulike nettlesere som kombinerer de aller Siste.fm-musikk-bibliotek og database med mp3-biblioteker på VKontakte og Soundcloud.

I sin kjerne, Seesu er en musikkspiller med integrert mp3-nedlasting evner. Den er tilgjengelig som en widget for Opera nettleser og Apple dashboard, så vel som en forlengelse og app for Chrome.

En Firefox-utvidelsen må ha eksistert på et tidspunkt eller den andre, så det er fortsatt knyttet på prosjektets hjemmeside. Mozilla side men returnerer en side ikke funnet feil.

Funksjonaliteten i alle versjoner av app-en er lik: jeg bruker Opera widget for å forklare funksjonaliteten i programmet.

Når du starter Seesu du se følgende skjermbilde dukker opp.

seesu

Du får et søkeskjema på toppen som du kan bruke til å finne band, artister eller sanger. Nedenfor som er anbefalinger og elsket spor som bare vises hvis du kobler din Siste.fm-konto for å Seesu.

Dette er etterfulgt av et avsnitt som fremhever hva andre Seesu brukere lytter til, samt spesifikke land spillelister og koder.

Avhengig av hvilket valg du er enten tatt direkte til musikkavspilleren, der du kan spille av den valgte sangen, en artister eller band oversikt side hvor alle album og sanger som er oppført på, eller en kategori eller gruppe side med oversikt over flere band og artister.

Her kan du snuble over integrering av Vkontakte for første gang, som programmet anbefaler å logge inn på vk.com eller vkontakte.ru for å finne bedre musikk-filer.

Den enorme musikkbibliotek av Vkontakte brukes av Seesu Musikk når du knytte kontoen til app. Mens det er anbefalt det er ikke nødvendig å logge inn på alle. Du kan bruke core-programmet har som en anonym bruker-eller gjest, så vel. Du kan imidlertid legge merke til at flere av sangene er kuttet på 30 sekunder. Hvis du kobler sammen kontoene du er mer sannsynlig å finne fulle av sanger.

Musikkspilleren laster den neste sangen i linjen automatisk. En fordel over Siste.fm-radio funksjon er at du kan spille alle sanger av en individuell artist som motsetning til å spille noen sanger av en artist og massevis av sanger fra lignende artister.

Mp3 nedlastinger er bare tilgjengelig hvis hele sangen spilles av på spilleren. All last ned koblinger som peker til Soundcloud for gjestebrukere. Hvis du logger inn Vkontakte du kan få laste ned koblinger fra Vkontakte-servere, så vel som øker antall sanger betydelig.

Musikkspilleren viser artist og sang informasjon tatt fra Siste.fm og videoer som er innebygd direkte i grensesnittet. Videoene bruk YouTube som leverandør.

Videoer kan ofte brukes til å spille hele sangen hvis bare de første 30 sekunder tilbys i musikkspilleren. Både musikk-spiller og videospiller slutte å spille hvis du klikker spille hvor som helst på siden.

Enkelt sang sider viser koder, lignende artister og album

seesu music download

Seesu kombinerer en kraftig musikk-spiller med mp3 nedlastinger og musikk discovery valg. Den valgfri integrering av VKontakte forbedrer tilgjengeligheten av musikk betydelig, både for å spille av og laste ned siden. Program Nedlastinger tilbys på utvikleren nettstedet.