Google Cache Link Protector Forbedrer Google Cache Funksjonalitet Under Chrome

0
92

Google cacher alle nettsteder og sider på et nettsted når det kryper det med sine roboter. De fleste bufrede sider er deretter koblet til fra Google-Søk, så vel som kan være nyttig til tider, for eksempel hvis en nettside ikke svarer eller ned.

Den bufrede versjonen gir tilgang til nettstedets innhold selv om det ikke er tilgjengelig på det tidspunktet.

Googles cache er ikke det eneste alternativet hvis du trenger tilgang til innholdet på en nettside som for tiden ned (se Nettstedet er blokkert eller langsom ? Prøv Coral Cdn, for eksempel).

Sannsynligvis den største svakheten av Googles Cache brukervennlighet klok er at koblinger på en bufret side kobling til den opprinnelige webområdet og ikke en side som er bufret versjon i Google Cache.

Hvis du ønsker å lese en koblet side som peker til den samme nettsted som er nede, må du gå tilbake til Google og søk etter det for å få tilgang til de bufrede versjonen som ikke er veldig praktisk. Tenk på et forum tråd med ti sider med innhold, du ville ha til å gå tilbake ti ganger for å lese ti sider.

Det er der Google Chrome extension Google Cache Link Protector trinnene i. Utvidelsen konverterer alle direkte lenker som peker til andre sider av en bufret side du er på besøk til Googles Cache som betyr at du kan navigere gjennom Googles bufrede versjonen av en nettside direkte uten å måtte gå tilbake til Google-Søk for å finne bufret lenker første.

google cache

Vær oppmerksom på at dette fungerer bare på sider som Google har lagret. Hvis en side har ikke blitt bufret, det kan ikke nås på denne måten, for åpenbare grunner.

Utvidelsen behandler alle koblingene på siden og slår dem i lenker som peker direkte til cache, forutsatt at en bufret versjon er tilgjengelig for denne koblingen. Koblingen generasjon kan ta en stund, men, det er merkbar, men raskt nok til å ikke være en stor distraksjon eller sakte ned.

På denne måten kan du navigere på alle bufrede sider av nettstedet direkte, uten å måtte bytte til Google-grensesnitt for Søk på nytt for å vise en annen bufret kobling av nettstedet.

Google Cache Link Protector er en hendig utvidelse for nettleseren Google Chrome. Det er tilgjengelig for direkte montering over på Google Chrome-Utvidelser Galleri.