Spotify lancerer Samkørsel Karaoke konkurrent med Suv ‘ er og ingen karaoke

0
37

Forhåbentlig internettet har endnu ikke træt af at se berømtheder gøre tingene på biler.

Et spinoff af James Corden er for sent-nat fænomen Samkørsel Karaoke vil snart debut på Apples Musik. Netflix for nylig erhvervet Jerry Seinfeld ‘ s serie Komikere i Biler for at Få Kaffe. Og nu er Spotify er i sigte for nogle viral synspunkter med sin egen tage på bil-tema: Trafik Syltetøj, en ny original serie, der kommer ud næste måned.

Om trafikpropper, en rapper og producer vil kravl ind på bagsædet af en SUV og, som bilen kravler gennem Los Angeles trafik, vil parret blive til opgave at skabe en helt ny sang, før de når frem til deres endelige destination, hvor “hundredvis af fans” vil være venter på at høre en live-optræden af nummeret, ifølge en Spotify blog-indlæg.

Showet, der produceres af Spotify, og Russell Simmons’ medievirksomhed, Alle Def Digitalt, vil indslag en anden rapper-producer parring i hver af de otte episoder, og DoBoy — komikeren som du måske kender fra denne “Hotline Bling” parodi — vil fungere som chauffør og vært.