Persona 5 gør et stort, men let at lave fejl

0
56

Revisionen våbenembargo, der har løftet, til sidst, så kan jeg fortælle dig, at, ja, Persona 5 fortsætter 2017 tendens til fantastiske videospil. Jeg kan også aftræk om rolle-spil, der er mest besværlig design særhed, en fejl, som jeg tror kunne forhindre det i at nå ud til så bredt et publikum som det fortjener. Persona 5 — et spil i høj grad om at de overlapper hinanden i den virkelige og den digitale verdener — blokke spillere fra at dele deres oplevelser online ved at begrænse PlayStation 4’s skærmbillede, video klip, og sociale medier har.

For hurtigt at opsummere, hvordan deling normalt arbejder på PS4: en Dele-knap på hver PS4 controller giver en afspiller til hurtigt at tage et billede eller optage en lille bid af gameplay. Denne knap giver også spillere mulighed for nemt at sende deres medier til sociale netværk. Lignende funktioner findes på Xbox og Nintendo Skifte. De fleste spil tillader denne mulighed til at arbejde på ethvert tidspunkt. Nogle forhindre Share-funktionen fra i drift i løbet af afgørende plot twists, eller mens du navigerer kedelige menuer. Sjældent har et spil, helt forbyde fange.

Forbindelse

Persona 5 revision: en kult klassiker skinnede til perfektion

Der er en self-serving grunden til, at spil-udviklere bør opmuntre til brug af Dele-knappen. Funktionen er en sjov og nem måde at lade folk vide, hvad du spiller — men det er også gratis markedsføring. Spil som Horisont Nul Dawn og Forza Horizon 2, omfatter foto tilstande, ikke fordi de elsker at fotografere, men fordi designere vide fans er mere tilbøjelige til at dele smukke, personlige billeder med venner, og i den proces, fremme deres spil. Bare se på hvordan The Legend of Zelda: Indånding af Vilde oversvømmet sociale medier tak Switch ‘ en-tap screen capture-knappen.

I 2017, ikke at tillade tv-fanger er en dårlig forretning. Skaberne af Persona 5 se det andet, og jeg forstår hvorfor. Deres rolle-spil, der er mere lineær end de fleste af sine samtidige, sit salgsargument er en 100-plus-timers historie, der, via screenshots og videoer, kan blive forkælet. Men beslutningen om at forhindre deling helt korte sælger de mange fantastiske øjeblikke, der ikke ødelægge spillet og gøre indfange, hvad der gør den så speciel.