Note til selv: Altid bruge den videnskabelige lommeregner

0
50

Windows leveres med to regnemaskiner, der er kombineret i en enkelt grænseflade. Den standard, der åbner op, når du starter lommeregneren på dit system, og en videnskabelig, som kan være aktiveret i menuen, når den er åben, ved at vælge Vis > Videnskabelig eller med genvejen Alt-2.

Den normale regnemaskine indeholder grundlæggende funktionalitet, mens den videnskabelige man tilføjer funktionalitet, at de fleste brugere ikke har brug for. Normal lommeregner i Windows bruger et lille vindue, der appellerer til mange brugere, og da det er standard, er det sandsynligt, at det bliver brugt af de fleste Windows-brugere, der arbejder med det.

Det har ikke et kæmpe problem, men det kan føre til forkerte resultater. Åbn lommeregner og beregne 2+3*5 for mig og tage et kig på resultatet. Det viser 25 der er desværre ikke det korrekte resultat. Den korrekte resultat skal være 17 i stedet.

Det lader til, at de grundlæggende Windows lommeregner ikke kender reglen om, at multiplikationer er beregnet før tilføjelser. Nu ændre til den videnskabelige lommeregner, og indtaste den samme beregning igen. Det skal opdrage den korrekte resultat af 17.

scientific calculator

Mens standard lommeregner kan stadig arbejde for meget grundlæggende operationer, ligesom en enkelt tilføjelser, multiplikationer, subtraktioner eller divisioner, er det ikke i mange andre situationer. Jeg vil derfor foreslå, at du skifter til den videnskabelige lommeregner hele tiden at sørge for, at beregningerne er korrekte.

Bemærk, at nyere versioner af Windows lommeregner komme med yderligere to regnemaskiner, som du kan bruge. Der er programmører og statistik regnemaskine, hvor du kan køre fra menuen eller med genveje Alt-3 Alt-4.

Jeg er ikke sikker på, hvorfor Microsoft har besluttet at ignorere denne grundlæggende matematik regel, men det betyder for mig, at jeg aldrig igen vil bruge den almindelige lommeregner, men kun den videnskabelige en selv for den mest grundlæggende beregninger.

Opdatering: Nogle læsere, lad mig vide, at den almindelige lommeregner kan kun udføre en beregning på et tidspunkt. Selv om jeg kan lidt forstå dette for fysisk regnemaskiner, der har en begrænset hukommelse, jeg kan ikke forstå, hvorfor den almindelige lommeregner i Windows opfører sig på denne måde, da det kan være et problem med hukommelsen.

Anyway, medmindre du har brug for til at udføre grundlæggende beregninger med to numre, du maj ønsker at bruge den videnskabelige lommeregner eller nogen af de andre avancerede lommeregnere i stedet, som du vil undgå forkerte resultater på denne måde.

Mens det er bestemt muligt at løse dette ved at ændre rækkefølgen af beregningen manuelt, fx i bevægelse * operationer til fronten, og det kan bremse dig ned og er generelt ikke anbefales.